Galéria

10 divattitok a Gossip Girl-ről, amit eddig talán nem tudtál

Forrás:
Tehát a vegyél fel bármit amit csak akarsz, mert akkor is egy elragadó it-girl vagy elvét a brit modelltől vették át.
Forrás:
Míg Serena öltözködését a brit modellvilág egyik nagy alakja ihlette, addig legjobb barátnőjének gardróbját leginkább Audrey Hepburn és Anna Wintour stílusa határozta meg. Valljuk be, előbbit talán sejtettük is, na de Anna?! Hm...
Forrás:
Soha nem láthattuk kétszer ugyanazt az outfitet egy szereplőn sem. Persze ha kritikus szemmel nézzük újra a részeket, akkor azért annyi csalás  van a dologban, hogy a férfikarakterek öltönyei akár kétszer is láthatóak más-más epizódokban.

Forrás:

Blair gimis évei után a hajpántok is eltűntek, viszont a rajongói nyomás olyan nagy volt, hogy a záró évadban ismét visszahozták ezt az imádott, mondhatni kultikus hajdíszt.
Forrás:

Amikor Blairt bálkirálynővé választották, a fejére nem akármilyen korona került, hanem egy kézzel készült Simon Tu couture-darab.
Forrás:

Amikor a híres styliston Rachel Zoe-n landol egy tál csokikrém, azt a jelenetet háromszor vették fel és egyszer sikerült tökéletesen. Óhh az a Pucci-ruha...
Forrás:

Amikor a stáb az öreg kontinensen forgatott, akkor 15 kamionnyi ruhát hoztak magukkal a felvételekre.
Forrás:

A pletykákkal ellentétben bizony az olcsóbb árkategóriájú üzletek is élvezhették a sikert, hiszen az epizódokban feltűntek a H&M és Forever21 darabjai is.
Forrás: 10.) Költséges kiegészítők

Nemcsak gyönyörű couture-csodák vonultak fel a sorozatban, hanem bizony drága táskák is. Volt olyan darab, ami megütötte a 30 ezer dolláros határt, de ez meg se lep minket annak fényében, hogy a történet szerint mindenki aranykanállal a szájában született. Na meg tudjuk jól, hogy egy Oscar de la Renta, vagy éppen Dior nevével fémjelzett táska nem tartozik a pénztárcabarát kategóriába (vagyis hát kinek mi..).