Galéria

6 életmentő frizura, ha nincs időd megmosni a hajadat

Forrás: Miután a szárazsamponnal eltüntetted a zsíros hajtövedet, fogd hátra a hajad és kösd át egy szép, gumírozott szalaggal! Tök egyszerű!
Forrás: Fogd a hajad két copfba és kezdd el a végét az ujjaddal felcsavarni! (Ha túl vastag a hajad, kezdhetsz akár négy tinccsel is.) A végeredményt rögzítsd hátul erős hullámcsatokkal!
Forrás: Kezdd a fonatot a nyakad alatt pár centivel, hogy a fejtetőn kócos hatást érhess el! Elnagyolva készítsd a fonatot, ne húzd túl szorosra a tincseket! A végén rögzítsd egy vékony hajgumival, szalaggal. Az arcod mellett kihagyhatsz vagy utólag kihúzhatsz néhány tincset, a zavaró részeket pedig lazán eltűzheted pár csattal.
Forrás: Ugyanúgy készítsd, mint az előzőt, csak hátul kezdd el összefogni a lófarkat, és ott is tűzd meg!
Forrás: Fogd össze hajgumival a hajadat valamivel hátrébb, mint a fejtetőd! A hajad hosszától függően fogj egy nagyobb köteg tincset és gumizd át kicsit lejjebb is, majd szinte a hajvéged fölött még egy helyen rögzítsd! A vékony hajgumikat tüntesd el szalaggal vagy kihagyott hajtinccsel, ha kilógnak a fürtök, itt-ott tűzd oda hullámcsattal!
Forrás: A vállad egyik oldalán készíts egyszerű lófarkat, de hagyj ki egy vastagabb tincset! Használj vékony hajgumit a rögzítéshez, majd tekerd át a kihagyott tinccsel! Végül tűzd meg a lófarok alatt hullámcsattal!