Galéria

Így ismerkedtek meg ezek a sztárpárok – 12 filmbe illően szentimentális történet

Forrás:
Az Oscar-díjas színésznő és a művészügynök egy közös barátjuk házibuliján találkoztak először 2010-ben; Jim eredetileg csak lovagiasan közbe próbált lépni, amikor egy barátja részegen rányomult Reese-re. Azóta egy fiuk is született, aki Reese harmadik gyereke – az első kettő Ryan Phillippe-től való (lásd később).
Forrás:
A futballsztár állítólag első látásra beleszeretett Posh Spice-ba, amikor meglátta a Say You'll Be There című Spice Girls-videóban. „Látod azt a lányt abban a rövid, sötét ruhában? Őt fogom feleségül venni” – mondta egy barátjának. 
Victoria Beckham nemrég a British Vogue oldalain írta meg a saját verzióját – ezt itt olvashatjátok magyarul. De a lényeg az, hogy szerinte is létezik szerelem első látásra.
Forrás:
Egy bárban találkoztak Miami Beach-en 2003-ban, ahol Matt a Túl közeli rokont forgatta. „Bementünk egy bárba forgatás után, és ő állt a pultban. Konkrétan megláttam őt egy zsúfolt helyiség túlsó végében” – emlékszik vissza a színész.
Forrás:
Reese 21. születésnapi partiján találkoztak először 1997 márciusában. „Azt hiszem, te vagy a születésnapi ajándékom” – mondta a színésznő. A Kegyetlen játékokat csak ezután forgatták együtt 1999-ben; Reese ekkor már terhes volt a lányukkal, Ava-vel. 2003-ban megszületett a fiuk, Deacon, majd 2006-ban szakítottak, pár hónappal Reese Oscar-díja után.
Forrás:
Egy közös barátjuk szervezett számukra vakrandit, aki azt mondta Tomnak, hogy „ismerek egy lányt, aki olyan, mint te, de nőben”. Gisele-nek ugyanezt állította: „találtam egy pasit, aki olyan, mint te, férfiban.” Mindez 2006 decemberében történt, alig néhány héttel azután, hogy Tom szakított korábbi barátnőjével, Bridget Moynahannel. Csak 2007 februárjában derült ki, hogy Bridget terhes. A 2007 augusztusában született kisfiút, John Edward Thomas Moynahant „megosztva” nevelik. 
Gisele és Tom első gyereke, Benjamin 2009-ben, a második, Vivian 2012-ben született.
Forrás:
Jada 19 éves volt, amikor először találkozott Will-lel az Amerikába jöttem című tévés vígjátéksorozat castingján, de sokáig nem volt köztük semmi. „Sokéves ismeretség után egyszer elmentünk vacsorázni, és akkor észrevettem, hogy lakli kamaszból férfivá érett – meséli a színésznő. – Elkezdtünk udvarolni egymásnak és a barátságból románc lett.” 1997-ben házasodtak össze.
Forrás:
A színésznő és a francia újságíró megismerkedésének különös története van: egy tetoválóművész mutatta be őket egymásnak 2012-ben, aki mindkettőjüket varrta már. Két évvel később megszületett a lányuk, Rose Dorothy.
Forrás:
A Zöld lámpás című akciófilm forgatásán ismerkedtek meg, de sokáig csak haverok voltak – mesélte később Reynolds egy interjúban. „Eltelt egy év a film után és mindketten szólóban nyomtuk. Akkor elmentünk egy dupla randira. Ő egy másik fickóval, én pedig egy másik lánnyal randiztam. Nekik valószínűleg ez volt életük legkínosabb randija, mert mintha tűzijáték lett volna köztünk. Kezdetben fura volt, de már régóta voltunk haverok. Azt hiszem, úgy a legjobb belekezdeni egy kapcsolatba, hogy már eleve barátok vagytok.”
Forrás:
A szupermodell a barátnőivel a Google-n keresgélt jóképű férfiakat. Ott akadt meg a szeme Jamie Hince rockeren, és az egyik barátnő meg is szerezte a telefonszámát. A többi már történelem, mondanánk, de már nincsenek együtt. Pontosabban hivatalosan még nem váltak el; Kate-et ennek ellenére nemrég eljegyezte 13 évvel fiatalabb új szerelme.
Forrás:
A brit-guyanai modell és az angol színész találkozása romantikus filmbe illő. Caine egy reklámplakáton látta meg az egzotikus külsejű lányt 1973-ban, és úgy döntött, hogy kerül, amibe kerül, megismerkedik vele. Már arra készült, hogy Brazíliába utazik, amikor véletlenül megtudta, hogy Shakira alig másfél kilométerre lakik tőle Angliában. Megszerezte a számát és a lány jó néhány telefonhívás után beleegyezett a randiba. Több mint negyven éve együtt vannak, és egy lányt is felneveltek.
Forrás: Muszáj megmutatnunk ezt a régi fotót is a fiatal Michael Caine-ről és Shakiráról.
Forrás:
„A sztárvilág legromantikusabb szerelmi története” díjat alighanem ez a brit házaspár viszi el. Gyerekként levelezőpartnerek voltak, s a templomi gyülekezetük közvetítette ki őket egymásnak. Ekkor egyáltalán nem találkoztak, csak levélben tartották a kapcsolatot. Sokkal később, 2011-ben, amikor Carey már befutott színésznő volt, kollégájával, Jake Gyllenhaallal beestek egy Mumford & Sons-koncertre, és itt szövődött a románc. Pár hónap együtt járás után összeházasodtak és 2015-ben egy lányuk született.
Forrás:
A szexi színészpárt Sofía Modern család-beli kollégája, Jesse Tyler Ferguson hozta össze, aki Joe-val is sokat dolgozott együtt jótékonysági rendezvényeken. Ő mutatta be őket egymásnak egy partin, de Sofía ekkor még jegyben járt Nick Loeb üzletemberrel. Amint szakítottak, Manganiello zaklatni kezdte Fergusont a színésznő telefonszámáért. „Akkor felhívtam Sofíát és megkérdeztem: megadhatom neki a telefonszámodat?” – Ay, ne!– jött a válasz, de pontosan úgy hangzott, mint aki azt akarja, hogy adjam meg neki a számát, és aztán mondta is, hogy na jó, legyen, oké, oké. Innentől Joe átvette tőlem a dolgokat!”