Galéria

5 nőgyógyász osztja meg azokat a tippeket, amik örökre megváltoztatták pácienseik szexuális életét

Forrás:

A síkosító fontos

A vagina szárazsága általában a menopauza idején jelentkezik, ám azt a libidó csökkenése, a stressz és egyes gyógyszerek is előidézhetik. Ebben az esetben mindenképp érdemes síkosítót használni, hogy ne legyen kellemetlen az együttlét. A vibrátorok rendszeres használata is jó megoldás, hiszen fokozza a medence környékén a vérbőséget, ez pedig nedvesebbé teszi a hüvelyt.


Forrás:

Segíts magadon!

Ha nehezen jutsz a csúcsra, érdemes elgondolkodnod azon, hogy legutóbb, amikor magadnak csináltad, sikerült-e elmenned. Ha a válaszod igen, akkor érdemes szex közben is magadhoz nyúlni!


Forrás:

Moss kezet!

Sok esetben a jobb szex titka a tiszta kéz. A kézfejet és ujjakat is érdemes gondosan előkészíteni szex előtt, hogy megszabadulj a baktériumoktól. Ezeken a testrészeken ugyanis gyakran megtalálható az E.coli nevű baktérium, amely gyomorpanaszokat okozhat, a hüvelybe kerülve pedig húgyúti fertőzést is.


Forrás:

Változtass!

Ha már egy ideje komoly kapcsolatban élsz, úrrá lehet rajtad a megszokás. Ilyenkor érdemes új pózokat, új helyszíneket, akár segédeszközöket is kipróbálni.


Forrás:

Szögmérés

Ha erős fájdalmat érzel szex közben, érdemes más pózokat kipróbálnod. Ha nem megfelelő szögben hatol be a pénisz, az okozhat kellemetlenségeket.