Galéria

Forrás:

A korai dauer… Épp nemrég írtam róla, hogy a bongyor haj visszatérőben van – félre lehet tenni a vasalókat, drágáim! De addig is, míg valaki újra rászánná magát a procedúrára, jöjjön egy kis vintage kedvcsináló. Régen ilyen egyszerűen működött a hajbodorító biznisz!


Forrás:

Ennél azért jóval barátságosabb a Max Factor találmánya, a Hangover Heaven – vagyis a másnaposság rémes tüneteit állítólag hatékonyan kezelő jégkockakúra, amit előszeretettel alkalmaztak a harmincas évek bőszen partizó sztárjai. Ha választanom kellene a cikkben szereplő eszközök közül, talán ezt bevállalnám, egész mókásnak tűnik!


Forrás:

Ha még nem vagyunk elég fittek, van olyan eszköz is, amivel nyakra lehet gyúrni, hölgyeim! Legalábbis ilyennek tűnik ez a korai evezőpadszerű találmány, ami láb-, has- és minden bizonnyal nyakizmot is erősít az erőlködésből ítélve, és nem mellesleg rendkívül szexinek tűnik a használata!


Forrás:

Vibro-Slim, mert fogyni is kell valahogyan! Nehogy azt higgyétek, hogy csak nektek lehet olyan fogyasztó masinátok otthon, ami csak a port fogja. Erre már a húszas években is megvolt a lehetőség, méghozzá ezzel a csodás eszközzel, ami ígérete szerint vibrálva stimulálja az izmokat és fogyasztja a muffin topot. Csakis neglizsében használható, hogy inkább úri huncutságnak tűnjön, mint tényleges fogyási kísérletnek! 


Forrás:

Kezdjük egy kis alakformálással! Szerintem irtó viccesnek tűnik ez a szerkezet, és bár a rugók mozgása biztosan jó érzés lehet, de csak addig, amíg először be nem csípi a lábszőrt. Ha mégis kipróbálnátok ezt a fogyasztó és izomerősítő módszert, ne felejtsétek magatokkal vinni a kötéseteket, ahogy a hölgy is mutatja, hiszen így összeköthetitek a hasznosat a hasznossal. A kedvencem a sikkes teniszező outfit, amit felvett a procedúrához!


Forrás:

A toalettmaszk vagy arckesztyű mindkét nevén irtó csábító! De a lényeg, drágáim, hogy a reklámszöveg szerint ez a maszk MINDENRE megoldás. Ne is olvassatok tovább, irány az eBay, és szerezzetek be egyet, ha még kapható. Nemcsak a pattanásokat és egyéb bőrhibákat szünteti meg ez a viktoriánus találmány, hanem puhává és ragyogóvá teszi a bőrt is, olcsó, egyszerű a használata, és mindenekelőtt megelőzi és eltünteti a ráncokat. Hát, ha ez nem csodaszer, én nem tudom, mi az, ráadásul csak heti háromszor kell használni. Íme, a varázslat:


Forrás:

Azoknak pedig, akik biztosra mennének a nap elleni védekezésben, íme, egy szuper design, a „szeplőbiztos köpeny”, beépített napszemüveggel. Épp mintha egy bárányhimlős szellem kísértene a medencék között!


Forrás:

Ezt a terméket már csak a neve miatt is be kellett válogatnom! Ez kérem itt az 1897-es év csodája, a Bust cream or food – vagyis magyarul Kebelkrém vagy étel. Mindenki döntse el, hogy szeretné bevetni! Arról nem szól az igen hosszú leírás, hogy mégis mit fogyasztott, aki belsőleg szerette volna alkalmazni a kenőcsöt, és hogy a bio minősítést megszerezték-e a gyártók… ;)


Forrás:

Volt egy időszak, mikor azt hitték a tudósok, hogy a rádium valami nagyon menő szer, amitől minden betegség elmúlik és mindenki gyönyörű lesz, vagyis egyenesen sugárzó. Ez nem az én szóviccem, szó szerint így hirdették a termékeket. Nyilvánvaló persze, hogy éppolyan halálos zsákutca volt a szépítkezés történetében, mint a középkor ólommániája. 


Forrás:

Itt a nyár, itt a nem kívánt leégések ideje, ami általában a saját hibánkból fakad – szóval, ha úgy érzed, a piros bohócorr nem menő, itt a tuti megoldás. Napvédőt lehet használni mellé, de minek, mikor itt ez a szuper szemüveg, amit ha a füledre akasztasz, úgy nézel majd ki, mint… hmm, nem jut eszembe semmi, ami hasonlítana erre a látványra – nektek? ;)