Galéria

16 sztárcsaj, aki sokkal fiatalabb pasival jött össze

Forrás:
A korábbi Victoria's Secret-modell 2014 óta randizgat Vito Schnabel (30) műkereskedővel. 
Korkülönbség: 13 év.
Forrás: (47)
J-Lo hosszú évekig járt Casper Smart (29) háttértáncossal, de 2016 nyarán szakítottak. A sztár cáfolja, hogy gyermekei apja, Marc Anthony lenne az oka a különválásnak. (Azért kellett magyarázkodnia, mert Anthony következő felesége egy nappal azután adta be a válókeresetet, hogy Jennifer és Marc egy közös duett tetőpontján megcsókolták egymást a színpadon.)
Korkülönbség Casperrel: 18 év.
Forrás: (58)
„Az a jó az öregedésben, hogy az embernek egyre fiatalabb pasijai vannak” – jegyezte meg az énekesnő tizenvalahány évvel ezelőtt, és azóta is hű maradt elvéhez. Már legutóbbi férje, Guy Ritchie brit rendező is 10 évvel fiatalabb volt nála; válása óta pedig kizárólag kigyúrt, huszonéves modellfiúkat vagy táncosokat lehet látni mellette. Madonna évekig élt együtt Brahim Zaibat (30) francia táncos-koreográfussal...
Korkülönbség: 28 év.
Forrás: ...legutóbb pedig Aboubakar Soumahoro (25) brit modellel hozták hírbe Madonnát.
Korkülönbség: 33 év.
Forrás: (50)
Miután elvált Sean Penntől, Robin Ben Foster (36) színésszel szűrte össze a levet. Még el is jegyezték egymást, aztán szakítottak, aztán megint eljegyzés, majd megint szakítás. A legutóbbi véglegesnek tűnik, mert...
Korkülönbség: 14 év.
Forrás: ...Ben Foster nemrég jelentette be eljegyzését a vele egyidős Laura Prepon (36) színésznővel, aki az Orange is the New Black tévésorozatban a főszereplő leszbikus szeretőjét alakítja.
Forrás: (56)
Az Oscar-díjas színésznő 1996-ban jött össze Bart Freundlich (47) rendezővel. Két gyereket nevelnek.
Korkülönbség: 9 év.
Forrás: (46)
Mariah-t a legkevésbé sem érdekli a kor; második férje és ikreinek apja, Nick Cannon (36) színész–rapper–humorista jóval fiatalabb nála. Kár, hogy azóta elváltak, és Mariah most...
Korkülönbség: 10 év.
Forrás: ...Bryan Tanaka (33) koreográfussal jár (a képen jobbra); rossz nyelvek szerint ő volt az oka annak, hogy Mariah nemrég felbontotta eljegyzését James Packer ausztrál milliárdossal.
Korkülönbség: 13 év.
Forrás: (39)
Az énekesnő és partnere, Gerard Piqué (29) katalán focista között napra pontosan 10 év van. Mindketten február 2-én ünneplik a születésnapjukat, Shakira legközelebb a 40-et, Piqué a 30-at tölti be.
Forrás: (54)
A színésznő és Ashton Kutcher (38) házassága (2005–2013) egyike azon kapcsolatoknak, amelyeket a legtöbb találgatás és rosszindulatú pletyka övezett. Ashton azóta már Mila Kunisszal él házasságban és most született meg második gyermekük.
Forrás: (70)
Susan szemlátomást hiszi és vallja, hogy a kor csak egy szám; már a 80-as években egy jóval fiatalabb olasz filmrendezővel, Franco Amurrival (58) kötötte össze az életét. Tőle született lánya, Eva Amurri színésznő.
Korkülönbség: 12 év.
Forrás: Susan Sarandon ezután Tim Robbins (58) színésszel élt együtt több mint 20 éven át és két fiuk született...
Korkülönbség: 12 év.
Forrás: ...majd 2009-ben, amikor Tim Robbinsszal véget ért a kapcsolatuk, Susan rögtön összegabalyodott Jonathan Bricklin (39) üzletemberrel. Sajnos 2015-ben szakítottak, és Bricklin most már egy 31 éves „feltörekvő színésznővel” jár.
Korkülönbség: 31 év.
Forrás: (61)
A valóságshow-mátriárka 2013-ban költözött külön a később Kaitlyn Jennerré operált Bruce Jennertől, és 2014 óta Corey Gamble (36) turnémenedzserrel csapatja.
Korkülönbség: 25 év
Forrás:
A Szex és New York Samanthája változatos életkorú pasik skalpjait (köztük három férjet) tűzhette az övére; többek közt évekig élt együtt Alan Wyse séffel (38), de 2012-ben szakítottak. A színésznő a most 65 éves Clifford Ross képzőművésszel vigasztalódott.
Korkülönbség Alannel: 22 év.
Forrás: (57)
A kiváló színésznő két éve kavar Philip Joncas (36) produkciós koordinátorral.
Korkülönbség: 20 év.
Forrás: (56)
A színésznő hosszú ideig élt együtt a nála 20 évvel idősebb skót drámaíróval, John Byrne-nel, akivel ikreik születtek. 2008-ban derült ki, hogy Tildának szeretője is van, méghozzá az akkor 29 éves Sandro Kopp német-új-zélandi festő személyében, de erről az egész család tud, és a furcsa szerelmi sokszög régóta működik. Tilda és John házasságának később mégis vége szakadt, és most Sandróval és a gyerekekkel él (azok apjának közvetlen közelében) Skóciában.
Korkülönbség: 18 év.
Forrás: (77)
Az énekesnő 1985-ben ismerkedett meg Erwin Bach (61) német zenei producerrel. 27 év együttélés után, 2013-ban házasodtak össze. Többnyire Svájcban élnek.
Korkülönbség: 16 év.
Forrás: (60)
Negyedik férje Reeza Jarrahy (45) iráni származású plasztikai sebész; 2001. szeptember 1-jén, 10 nappal a WTC-katasztrófa előtt házasodtak össze. Három gyerekük van.
Korkülönbség: 15 év.
Forrás: (48)
A popsztár nemrég jelentette be eljegyzését Joshua Sasse (29) angol színésszel.
Korkülönbség: 19 év.