Galéria

Ha ez kell egy férfi érdeklődésének felkeltéséhez, inkább engedd el

Forrás:

Szinte kivétel nélkül te vagy az, aki kezdezményezi a beszélgetést. Ha nem írnál neki, felőle akár egy hét is eltelhetne anélkül, hogy bármilyen kommunikáció lenne köztetek. Sőt, ilyenkor általában kénytelen vagy te bedobni új témákat, hogy ne akadjon meg a beszélgetés.
Forrás:

Csak akkor érdeklődik irántad, ha féltékennyé tetted, hogy egy másik férfi is lehet a képben? Ez egyet jelent: csak akkor kellesz neki, amikor hirtelen nem vagy elérhető. Amint ismét úgy érzi, hogy nyeregben van, biztosan nem ír rád.
Forrás: Szinte semmit sem lájkol az üzenőfaladon, de ha véletlenül felteszel egy bikinis képet, már érkezik is az üzenet? Ha ezen kívül sosem keres, az biztosan azt jelenti, hogy szeretne lefeküdni veled, de komolyabban sajnos nem érdeklődik irántad.
Forrás:

Ahhoz, hogy lenyűgözd, el kell játszanod, hogy szereted a kedvenc filmjét/sorozatát/focicsapatát? Ha nem lehetsz saját magad a srác mellett, és csak a közös érdeklődési kör miatt keres, inkább hagyd az egészet.
Forrás:

A szex a párkapcsolat fontos része; de hogy ezt megtedd valakiért, aki még csak nem is nevez a barátnőjének? Ha csak a testiséggel tudod igazán felkelteni az érdeklődését, inkább felejtsd el ezt a pasit. Hidd el, egy igazán rendes srác észreveszi a belső értékeidet is.