Galéria

Így is teherbe lehet esni? Meglepő módok, amikre nem is gondoltál

Forrás:

Bizony, akár az anális közösüléstől is teherbe eshetsz, ha védekezés nélkül csináljátok, ugyanis a sperma eljuthat egészen a vaginádig annyi idő alatt, ameddig még életképes.
Forrás:

Ha védekezés nélkül összedörgölőztök fehérneműben a pasiddal, és esetleg ő kicsit jobban élvezi az akciót, és ejakulál, a fehérneműn keresztül simán átjut a sperma. Mindig álljatok meg, mielőtt ez megtörténik, és szerezzetek egy óvszert!
Forrás:

Ó, ne! Sose tegyél így, és szólj a pasidnak is, hogy ezt felejtse el. Óvatosan szedjétek ki a csomagolásból az óvszert, mert a foggal tépéstől megsérülhet úgy, hogy észre sem veszitek.
Forrás:

Ha óvszert használsz, és emellé síkosítót vetnél be, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG vizes alapút válassz, sose olajosat, mert az utóbbiak miatt megsérülhet az óvszer, és apró lyukak keletkezhetnek rajta.
Forrás:

Ha a pasi ujjára sperma jutott, és egy kicsit később ugyanazokkal az ujjakkal a vaginádba nyúl, abból baj lehet. Előbb kérd meg, hogy mosson kezet!
Forrás:

Ha a kondom végében nincs egy kis hely, a sperma oldalt kifolyhat. Mindig hagyjon a pasi egy kicsi helyet, amikor felhelyezi!
Forrás:

Bár olvashattad, hogy azokon a napokon nem lehet teherbe esni, az orvosok azt javasolják, ugyanúgy védekezz, mint máskor, mert de, van esély a megtermékenyítésre akkor is.
Forrás:

Sose őrizgesd a lejárt gumit vagy egy még szavatossággal bíró, de sokáig a táskában tartott darabot, hiszen sérülhetnek, a lejártaknak pedig már nem olyan az anyaga, ami biztonsággal véd.
Forrás:

Bár sokan mondják, hogy a szoptatási időszak alatt nem lehet teherbe esni, jobb védekezni, hiszen a hormonok olyankor is működnek.