Galéria

”Egy héten keresztül minden este megnéztem a pasim telefonját. Ez lett az eredménye

Forrás:

Mivel csak ezt a közösségi platformot használja aktívan a párom, a Snapchattel kezdtem. Nagyjából 15 embernek írt aznap, a családnak, barátoknak, focistatársainak, na meg persze nekem. Beállítottam, hogy a térképen lássa, hol vagyok, s azt is, én is lássam őt – ezt később bevallottam neki, nagyot nevetett rajta. Nem találtam semmi különöset, amin kiakadhattam volna.


Forrás:

Ebben volt néhány ismeretlen szám is, de a cikk kedvéért – és a gyanakvó barátnők jó szokása szerint – megkérdeztem tőle, kikkel beszélt. Azt mondta, mindegyik ismeretlen számot a munkája miatt hívta. Párra én is rákerestem a neten, amiből kiderült, igazat mondott.


Forrás:

Ezt az appot én is imádom, mivel nagyon jól el lehet vele igazodni a városban. Megnéztem, merre utazgatott, de általában csak a munkahelye és a házunk között ingázott. Nem találtam semmilyen utat, amely miatt aggódnom kellene, arra viszont rájöttem, hogy mennyit spórolunk azzal, hogy nincs autónk és tömegközlekedéssel járunk.


Forrás:

Rengeteg dolgot szokott ide írni, de én csak arra koncentráltam, ami a legfurcsább lehet: a kiadásai. Mindent felír, amire költött. Egy pillanatra megijedtem, amikor megláttam, hogy 30 dollárért (ez körülbelül 8000 forint) vacsorázott, de rájöttem, hogy együtt mentünk el enni és az én kajámat is ő fizette.


Forrás:

A Google applikációján követjük nyomon a híreket, hiszen ez a keresési előzményeink alapján adja ki a számunkra izgalmas történéseket. Ez sem volt meglepő, szinte csak sportról olvasgatott a párom.


Forrás:

Tudom, hogy 2015 óta nem tweetelt semmit, mivel követem. Ettől függetlenül gyanús üzeneteket próbáltam itt keresni, meg a követőit is megnéztem. Rájöttem, hogy életében nem írt itt üzenetet senkinek, hanem a sportoldalakat követi – milyen meglepő…


Forrás:

A Citymapper a metrózásban segít eligazodni, a Lyft pedig a föld felett. Itt sem tapasztaltam semmi meglepőt, mivel minden utazásánál mellette ültem.