Galéria

Öt bosszúálló csillagjegy

Forrás:
Bika

Elsőre talán kicsit furcsának tűnhet, hogy ez a csillagjegy felkerült a listára, hiszen egy szakítás után ő biztosan nem fogja tönkretenni az életedet. Sőt, még csak ki sem mutatja, hogy valójában mennyire rosszul érzi magát, mert túl nagy ehhez a büszkesége. Azonban ha egy Bikával szakítasz, biztosan le fogsz döbbenni azon, mennyire megváltozik a viselkedése. Hiába szeretett téged teljes szívéből, az elutasítást követően úgy viselkedik az exeivel, mintha azok soha, semmit sem jelentettek volna a számára. Ne lepődj meg, ha elsétál melletted az utcán, és úgy tesz, mintha sosem jártatok volna együtt.

Forrás:
Ikrek

Az Ikrek egyik jellemzője, hogy szakítás után nagyon hamar kiheverik a korábbi kapcsolatát, és közben mégsem. Szinte meglepődsz azon, hogy az exed milyen gyorsan felépítette az életét nélküled, és a közösségi oldalakon is minden jel arra utal, hogy szuperül érzi magát. Aztán egyszer csak érkezik tőle egy üzenet az éjszaka közepén azzal, hogy nagyon hiányzol neki. Az igazság az, hogy az Ikrek nehezen dönti el, mit szeretne igazán, és az érzései folyton változnak. Ezért szükségük van arra, hogy tudják, lenne esélyük nálad ismét, ha meggondolnák magukat – így pedig akár évekkel később is fel-felbukkanhat az életedben.

Forrás:
Oroszlán

Mindegy, miért szakítottatok, biztos lehetsz benne, hogy egy Oroszlán verziója szerint mindig ő lesz az áldozat. Mivel nehezen vállal felelősséget a tetteiért, azt sem érti meg, hogy neki is ugyanannyira ki kell vennie a részét a kapcsolatból. Szeret a közösségi oldalakon aktív lenni, és biztos lehetsz benne, hogy a szakítás után olyan posztokkal lesz tele az üzenőfala, amelyekből az jön le, hogy ő lett a szakítás nyertese. Hirtelen rengeteg új ismerőse lesz, sokat jár el, és arra is készülj fel, hogy a fotóin felbukkannak mellette ismeretlen lányok is – csak hogy lásd, miről maradtál le.

Forrás:
Skorpió

A Skorpió az a csillagjegy, amely a legnagyobb eséllyel próbál meg bosszút állni az exén szakítás után. Ha úgy érzi, hogy valaki rosszul bánt vele, (és készülj fel, mert valószínűleg úgy fogja érezni), szinte bármit megtenne, hogy elégtételt vegyen. Miután csúnyán ér véget a kapcsolatod egy Skorpióval, a legjobb, ha megváltoztatod a Facebook-jelszavadat, és felkészülsz minden eshetőségre, mert biztos, hogy legalább egy területen megpróbál keresztbe tenni neked. Akár a barátaidat próbálja ellened hangolni, akár a munkádat alacsonyítja le; bármire sor kerülhet.

Forrás:
Bak

Mivel a Bak az egyik legkevésbé érzelgős csillagjegy, azt gondolnád, hogy könnyebben továbblép egy szakítás után – de ez tévedés. Amikor az egója a tét, rengeteg érzést él meg. Ezért szinte biztos, hogy a közös ismerősök és barátok előtt megpróbálja azt a látszatot kelteni, hogy ő a kapcsolatotok alatt semmit sem hibázott. Minden, ami probléma volt, valójában a te hibád, ő pedig ennek az egésznek az áldozata. Akár még pletykákat is terjeszthet rólad, csak hogy fenntartsa a saját tökéletes imázsát.