Galéria

Nehezen jutsz csúcsra? Teljesítsd ezt az 5 napos kihívást és könnyebb dolgod lesz az ágyban!

Forrás:

Először gondolkodj el azon, van-e önkielégítés után rossz érzésed. Ha van, derítsd ki, mi okozza! Félelem az ismeretlentől? A vallásod? Érdemes ezeknek utánajárni és csak akkor elkezdeni, ha el tudod engedni magad. Ezt követően kezdd el felfedezni a tested, tapasztald ki, mi az, amit élvezel.


Forrás:

A maszturbáció sikerét is beárnyékolhatják a hétköznapi gondok, családi problémák vagy bármilyen stresszes élmények. Érdemes ilyenkor csak magadra koncentrálnod – bármennyire nehéznek is tűnik. Ha viszont elkalandoznának a gondolataid, tereld őket vissza!


Forrás:

Bármi jó lehet, ami beindít. Ha szükséges, akár pár pornófilmet is megnézhetsz, amiről aztán később fantáziálgathatsz az ágyban.


Forrás:

Nem csak a szexhez jön jól! Ha száraz vagy odalent, próbáld ki a szilikon alapút, ha ezzel problémád van, a vízbázisút ajánlja a szakértő. Az olajosat pedig hagyd a szexhez!


Forrás:

Mindig csak a kezedet használnod? Próbáld ki mással! Akár új pózokat, segédeszközöket is kipróbálhatsz, hogy élvezetesebb legyen az önkielégítés. Az ujjakkal a legjobb elkezdeni, de például az sem mindegy, hogy a hasadon a vagy hátadon fekszel-e. A zuhany alatt is próbáld ki bátran, ha hajt a kíváncsiság! Tényleg minden csak a te személyes preferenciáidon múlik, kizárólag a képzeleted szab határt!