Galéria

Íme az 5 leggyakoribb buktató, ha online szervezed az esküvődet

Forrás:

Nagyon nagy hibát követsz el, ha nem találkozol élőben az esküvő kulcsfontosságú szereplőivel, s ilyen például a fotós, dj, a zenekar, a dekoros, a cateringes. Akkor is meggondolatlan lépés, ha olyasvalaki ajánlotta őket, akinek adsz a szavára. Hogy miért? Mert könnyen lehet, hogy eltérő az ízlésetek – vagy szimplán te egészen másra gondoltál. Ne az esküvőn derüljön ki, hogy valaki nem úgy végzi a munkáját, mint ahogyan azt elvárnád tőle – vagy az egyszerűen nem szimpatikus a számodra.
Forrás:

Ha úgy rendelsz meg egy szolgáltatást vagy terméket, hogy nem néztél utána, milyen értékelést kapott másoktól az adott szolgáltató, bizony könnyen megütheted a bokádat. Nézd meg a kommenteket, az értékeléseket és a referenciákat az oldalán!
Forrás:

Mindig olvass végig minden szolgáltatási és szerződési feltételt, mielőtt bármire igent mondasz, és lehetőleg úgy írd alá a szerződéseket is mindenkivel, hogy ne maradjon benned (sem benne) nyitott kérdés. Csak így kerülheted el a meglepetéseket.
Forrás:

Sajnos az internetre feltöltött képek nem mindig adják vissza a valóságot. Épp azért, hogy ne vásárolj zsákbamacskát, mindig kérj mintapéldányt például a meghívókból vagy ültetőkártyákból, szalvétákból, mielőtt nagy mennyiségben megrendeled őket. Ugyanez igaz az étel és a torta kiválasztásra is. Minden esetben kérj próbavacsorát, a süteményeket pedig menj el a cukrászdába végigkóstolni!
Forrás:

Az egyik legnagyobb öngól, ha nem teszed el az elejétől kezdve a számlákat, nem gyűjtöd egy helyen a szerződéseket, és ha csak szóban vagy telefonon egyeztetsz, állapodsz meg valamiről. Minden esetben jó, ha egy helyre gyűjtöd az esküvői számlákat, és az is nagyon fontos, hogy minden szóban tett kérést kövessen legalább e-mailes visszaigazolás is, ennek híján ugyanis nem fogsz tudni semmire hivatkozni, ha valami mégis félresiklana.