Galéria

6 sztár, aki megbánta a plasztika-korszakát

Forrás: „..hagyd békén a melledet. Annyi éven át tagadtam – ostobaság. A bizonytalanság jele. Ünnepeld inkább, amid van” – írta Victoria egy önmagához szóló levelében. Ahogy ezt a 2007-es fotót elnézzük, az öregebb énjének volt igaza!
Forrás:

Ma már a nagyrészt a természetes minimalizmus híve, de pár éve ez még nem így volt...


Forrás: Ahogyan jól ismerjük...
Forrás: A színésznő az elsők közé tartozott, akik nyíltan vállalták plasztikai műtétjeiket, és ugyanígy úttörő volt azok sorában is, akik mellkisebbítő műtétnek vetették alá magukat, amikor elegük lett a D-s kosárból.
Forrás: „Korábban kipróbáltam a botoxot, amikor még úgy tűnt, hogy csak néhány apró simításról van szó. Olyan furán változtatta meg az arcomat, hogy azt mondtam: nem, nem akarok ilyen lenni'. Szívesebben nézek szembe a saját öregedő képmásommal, mint egy olyan arccal, ami nem is az enyém” – nyilatkozta egyszer.
Forrás: Ő is belesétált a botox-csapdába a 2000-es években...
Forrás: ...de később megbánta, és ma már a haját se festi a színésznő. „Az öregedés olyan természetes, mint a baba illata. Az öregedés az ember fejlődése a maga tisztaságában” – írta egyszer egy blogposztban.
Forrás: 1989-ben, jóképű fiatalemberként... te jóságos ég, meg nem mondanánk, hogy a két ember ugyanaz.
Forrás: Jaj, hogy nézhetsz ki így, kedves Mickey Rourke? Az idén 70 éves színész teljesen átszabatta magát fiatalkora óta. „Elmentem egy bizonyos fajta orvoshoz. Azt hittem, ettől megváltoznak a dolgok” – nyilatkozta szűkszavúan egy interjúban.
Forrás: A farm ahol élünk című sorozatban gyerekszínészként kezdte.
Forrás: Felnőttkorában Melissa is elkövetett egy-két ostobaságot...
Forrás: ...de aztán 2014-ben egy blogposztban leírta, miért döntött úgy, hogy eltávolíttatja az implantátumait. „Nem tetszett, ahogyan kinéztem és ahogyan éreztem magam ettől... Őszintén szólva szeretnék egy zumba órán részt venni anélkül, hogy attól kellene tartanom: két monoklival megyek haza.” A végén Melissa hozzátette: „Az öregedés ajándék, nem átok. Szeresd magad. Szép vagy és tökéletes. Elég jó vagy.”