Galéria

3 szórakoztató sorozat, ami gyorsan kikapcsol egy sűrű nap után

Forrás:

A coloradói farmer fia feladja félprofi futballkarrierjét, hogy segítsen az apjának bedurrantani a családi üzletet. Az első évad már le is ment a Netflixen, júniustól jön a második. Asthon Kutcher és Sam Elliott párosa már fél garancia sikerre, de bőven tartogat a sorozat még izgalmas karaktereket. Sokszor komoran nevetős, családunk számára is ismerős jó kis sztorival előálló dramedy.
Forrás:

A régi nagy klasszikus újragondolása, amitől eleinte kicsit tartottunk, épp ezért kellemes meglepetés volt számunkra, ahogyan megtalálták a készítők az egyensúlyt Riggs és Murtaugh karakterében. Akciódús, klasszikus zsarus sorozat, hivatásról, barátságról, becsületről és családról, mindez nagyon jól összerakva, jó színészekkel. Itthon is lement már az első évad, ami szépen felvezette a másodikat, már alig várjuk a folytatást.
Forrás:

Mit csinálnál, ha valamiféle bizarr vírus végezne az emberiséggel, és egyedül te lennél immunis arra a valamire, s egyik napról a másikra szépen egyedül maradnál? Phil először igyekszik kimaxolni a korlátlan szórakozás lehetőségeit, aztán idővel már hiányoznak neki bizonyos dolgok. Mondjuk első körben rögtön egy hús-vér nő. Aztán egy napon, amikor már épp a halált fontolgatja, történik valami nagyon durva... Tényleg.