Galéria

A négy leghűtlenebb csillagjegy

Forrás: Skorpió

A Skorpiónak nagy a szexuális étvágya, és ez egy idő után túl sok lehet a partnerének. Ez pedig ahhoz vezethet, hogy előbb-utóbb a párkapcsolatán kívül keres fizikai kielégülést. Amikor ez a csillagjegy meglát valamit, amire vágyik (ez lehet akár egy személy is), bármit megtesz, csak hogy megszerezze – akkor is, ha egyébként nem egyedülálló. Ha döntést hozott, szinte lehetetlen eltántorítani ettől, ami egyébként pozitív is lehet. Hiszen amikor szerelmes, nagyon elkötelezett a partnere mellett – a gondok akkor kezdődnek, ha hagyjátok ellaposodni a kapcsolatot.
Forrás:

A Mérleg a legerkölcsösebb típusú megcsaló, már ha létezik egyáltalán ilyen. Ha problémák lépnek fel a kapcsolatban, mindent megtesz, csak hogy rendbehozza a dolgokat, és ismét harmónia legyen az életében. Ezt már csak azért is igyekszik megtenni, mert gyűlöli a konfliktusokat és mindenáron megpróbálja elkerülni azokat. Szexuális téren ritkán csalja meg a párját, de érzelmileg sajnos könnyebben félrelép. Előfordul, hogy a kapcsolat mélypontján felkeresi az exeit, kicsit felmelegíti velük a viszonyt, vagy egy munkatárs oldalán vígasztalódik, de szigorúan csak érzelmileg.
Forrás: Oroszlán

Nem mondunk újat azzal, hogy az Oroszlánok szeretnek a középpontban lenni, és azt is imádják, ha dicsérik őket. Ezért nehezebben állnak ellen egy olyan harmadik személynek, aki felnéz rájuk, és aki mellett felsőbbrendűnek érezhetik magukat. Mivel nagyon magabiztosak, hajlamosak azt gondolni, hogy a szerelmüket már-már kötelességük másokkal is megosztani, hiszen annyira különlegesek. És mivel folyton kitűnnek a tömegből például a házibulikon, erre van is lehetőségük bőven. Sajnos könnyebben megcsalják a párjukat, mert gyakran megesik, hogy nincsenek tekintettel mások érzéseire. A jó hír, hogy ha viszont őszintén szerelmesek lesznek, csak a társuk számít nekik. 
Forrás: Nyilas

A Nyilasok nyughatatlan személyiségek, akik folyton az új és még izgalmasabb élményeket keresik. Nagyon spontán lelkűek, ezért gyakran csinálnak olyan dolgokat, amiknek a következményét nem gondolják végig. Ugyanakkor épp ez a szabadszellemű hozzáállás az, ami mások számára vonzóvá teszi őket. Ezért egy boldogtalan Nyilas könnyebben lép félre, akár több emberrel is, hiszen lehetősége nyílik rá. Egy kapcsolat kezdetén nagyon pozitívan gondolkodik, azonban amikor eltűnik a varázs, nehezen marad hűséges. Reményei miatt viszont nem zárja le a kapcsolatot, hanem inkább szenved benne még egy darabig, ami sajnos a párjukkal sem túl igazságos.