Galéria

Így néznek ki most: 11 színész, aki annak idején híres filmkarakterek gyerekkori énjét játszotta

Forrás:
A franchise-nak eddig öt filmje jött ki, s ezekben John Connort többen is alakították; először az 1991-es klasszikusban az akkor 14 éves Edward Furlong (képünkön balra), a legutóbbi, 2015-ös kiadásban a már felnőtt Johnt Jason Clarke (jobbra) játszotta. Nézzük, hogyan néz ki Edward most...
Forrás: nehezen viselte a tinisztárságot, drog- és alkoholfüggőséggel kezelték a 2000-es években. Azóta is játszik hébe-hóba kisebb szerepeket.
Forrás: a Csillagok között-ben (2014) játszotta Jessica Chastain gyerekkori énjét. Azóta nem telt el sok idő, mégis változott eleget...
Forrás: kisgyerekkora óta modellkedik; egyébként a Twilight-rajongók számára is ismerős lehet az arca, mert ő játszotta Renesmée-t, a vámpírbébit.
Forrás: Az 1994-es Forrest Gumpban a gyerek Forrestet, Tom Hanks ifjú alteregóját Michael Conner Humphreys játszotta.
Forrás: Az 1985-ös születésű Michael azóta jól megnőtt; szerintünk simán eljátszhatná a felnőtt Forrestet valami remake-ben.
Forrás: A 2008-as Benjamin Button különös életében az akkor 16 éves Spencer Daniels játszotta Brad Pitt kamasz énjét. Most így néz ki...
Forrás: Spencert azóta főleg tévésorozatokban látni.
Forrás: A Mr. Nobody (2009) című filmben az akkor 18 éves Toby Regbo játszotta Jared Leto kamasz verzióját. Azóta sok víz lefolyt a Temzén...
Forrás: azóta az ifjú Dumbledore-t is eljátszotta a 2010-es Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1. részében.
Forrás: A Jane Eyre 2011-es feldolgozásában Amelia Clarkson játszotta az ifjú Jane-t, a felnőtt jelenetekben pedig Mia Wasikowska lépett a helyébe.
Forrás: Így néz ki Amelia Clarkson most, húszévesen.
Forrás: A 2004-es Hirtelen 30-ban a 13 éves Jenna (Christa Brittany Allen) szerepet cserél 30 éves énjével (Jennifer Garner). Christa még most is csak 26 éves... Nézzük, milyen felnőtt lett belőle:
Forrás: többek között a Bosszú című tévésorozatban láthattuk azóta.
Forrás: Az ifjú Tom Riddle-t a Harry Potter és a Titkok Kamrájában (2002) az akkor kora huszonéves Christian Coulson játszotta. Belőle lett később Voldemort (Ralph Fiennes).
Forrás: a negyven felé közelít; azóta számos kisebb-nagyobb szerepben feltűnt moziban és tévében egyaránt.
Forrás: A kislány Amélie-t, Audrey Tautou gyerek alteregóját Flora Guiet játszotta a 2001-es romantikus örökzöldben.
Forrás: Florából felnőttkorára nem lett színész, viszont így néz ki most.
Forrás: Kinek van olyan arca, hogy képes legyen eljátszani a gyerek Leót? Pontosabban a gyerek Howard Hughes-t a 2004-es Aviátorban, amelynek főszerepét Leonardo DiCaprio alakította? Hát Jacob Davichnek olyan arca volt. És most milyen?
Forrás: Érdekesség, hogy Jacob Davich 14 évesen játszotta a 9 éves Howardot; utána még néhány gyerekszerepben feltűnt, de később elhagyta a pályát.
Forrás: a kislány Elizabeth Swann szerepében A Karib-tenger kalózai: A fekete gyöngy átka című 2003-as kalandfilmben (ez volt a franchise első, óriási sikert arató darabja). A felnőtt Elizabethet természetesen Keira Knightley játszotta. Na de hogy fest Lucinda most?
Forrás: A most 26 éves angol színésznő felnőttként is folytatta a filmezést.