Galéria

6+1 lakótárstípus, akivel összehoz az élet

Forrás: Ő az a lakótárs, aki nem csak azért takarít, hogy rend legyen, hanem azért, mert szereti is csinálni. Te pedig hiába lehetsz rendszerető, ha csak kicsit is szétszórtabb vagy nála, biztosan megkapod a beszólásokat azért, mert hajmosás után maradt egy kis haj a földön, vagy mert nem szedted le a száraz ruhákat azonnal a szárítóról.
Forrás: Íme a takarítós lakótárs szöges ellentéte, akit nem zavarnak a mosatlan hegyek, sem pedig a sáros cipővel összejárt lakás vagy a teli kuka. A szobájáról ne is beszéljünk! A takarítás számára ismeretlen fogalom, maximum kéthavonta egyszer rendet rak, de akkor azt napokig hallgathatod tőle.
Forrás: Ez a lakótárs nem foglalkozik ilyen dolgokkal, hogy vizsgaidőszak, meg ZH-k. A bulizás a hobbija, ezért mindegy neki, hogy hétfő este van, vagy szombat éjszaka, biztos, hogy épp egy nagy bulira készül, vagy nála gyűlik össze a társaság. Persze másnap kora délutánig alszik, így neked muszáj csöndben lenned.
Forrás: Ő az, aki beköltözik, aztán nagyjából sosincs otthon. Fogalmad sincs, merre tölti az éjszakát, mit csinál napközben, de hétből öt napon valahol máshol van, és sokszor csak váltásruháért jön haza. Barátkozni vele emiatt lehetetlen, hiszen a minimális kommunikáció miatt még a vezetéknevét sem tudod biztosra.
Forrás:

Ő a kísértet továbbfejlődött változata. Otthon van ő, szinte állandóan, de csakis és kizárólag a szobájában rejtőzködik. Maximum kajáért és wc-re jön ki, de egyébként a négy fal között ül, filmeket és sorozatokat néz, és ha beszélgetni akarsz vele, jobb, ha inkább a Facebookon írsz neki. Azt jobban kedveli.


Forrás: Mindketten ugyanannyit fizettek a helyért, de ez a lakótárs valamiért mégis azt hiszi, hogy ő a ház ura. Valószínűleg kettőtök közül ő lakott ott előbb, és ez valamiféle kiváltsággal ruházta őt fel (szerinte!), ezért sokszor úgy parancsol neked, mintha szívességből laknál nála.
Forrás: Bármennyire is nehéz jó lakótársat találni, szerencsére nem lehetetlen. Ugyanis a nehezebb esetek mellett ott van az a személy, akivel szuperül összeklappoltok. Pont annyira rendszerető, mint te, de azért nem veszi komolyan azt, ha nincs elmosogatva egy tányér, ráadásul hasonló az életviteletek, ezért nem akadályozzátok egymást. Na, vele már lehet barátkozni!