Galéria

10 fontos tanács Michelle Obamától, amit ha mind megfogadnánk, jobb hely lenne ez a világ

Forrás: „A jó kapcsolatok sosem okozhatnak fájdalmat.”
Forrás: „Csak olyan emberek barátságát keresd, akik jobbá tesznek, akik magasabbra emelnek.”
Forrás: „Amikor keményen dolgoztál, mindent jól csináltál, és átsétálsz a lehetőségek ajtaján, ne csapd be magad mögött az ajtót. Nyúlj vissza, és add meg másoknak is az esélyt.”
Forrás: „Ne engedj be olyan embereket az életedbe, akik lenyomnak.”
Forrás: „Néha könnyebb igent mondani még egy szelet sütire, hisz elég kimerítő folyton nemet mondani, nem?”
Forrás: „Lehet, hogy félünk, mert sebezhetők vagyunk, lehet, hogy elfogadtuk ezt az érzést és csendben maradtunk, mert senki sem hallotta meg a hangunkat. És mert lehet, hogy elhittük: vannak olyan emberek, akik nőként számba sem vesznek bennünket.”
Forrás: „Sose becsüld le az egyén jelentőségét, hisz a történelem már bebizonyította, hogy a bátorság ragályos és a remény önálló életre kelhet.”
Forrás: „Nem lehet egy fiú sem annyira helyes, kedves, intelligens, hogy egy kamasz lányt megakadályozzon a tanulásban.”
Forrás: „A legfontosabb lecke, amit megtanultam, hogy mindig maradj őszinte magaddal szembe, és ne hagyd senkinek, hogy eltérítsen a céljaidtól.”
Forrás: „Egy dolgot tisztázzunk: a hatalommal rendelkező férfiaknak semmi szükségük arra, hogy a nőket leigázzák, így fitogtatva erejüket. Azok, akik igazán erősek, a gyengéken segítenek, őket bátorítják.”