Galéria

Gyerekkel mész nyaralni? Akkor ezeken a tweeteken biztosan elég jókat nevetsz majd

Forrás: Egy tanács gyerekkel utazáshoz: ne utazz gyerekkel!
Forrás: Vállaljatok gyereket ti is, hogy végre ne kelljen gondolkodni, hova megy a család nyaralni, és irány minden évben ugyanaz a bevált hely. Minden évben ugyanaz. MINDEN. ÉVBEN. UGYANAZ.
Forrás: 7 óra utazás gyerekkel az autóban = idegesítő dalok hallgatása hamis előadásban a hátsó ülésről.
Forrás: Nem is volt olyan vészes a 10 órás autóút a kétéves és a hét hónapos gyerekemmel. Újra megcsináljuk majd. Miután leérettségiztek, elköltöztek otthonról, és saját autójuk lesz.
Forrás: Azt mondják, ne vezessen az ember idegesen. Épp ezért futtatom a gyerekeimet a kocsi mellett majd, ha legközelebb külföldre indulunk együtt.
Forrás: Tudod, mi az első dolog, amit észreveszel a strandon, ha anyuka vagy? Az, hogy anyuka vagy. És tudod, mi az összes dolog, amit észreveszel a strandon, ha anyuka vagy? Az, hogy anyuka vagy. A gyerekkel strandolás nem jó buli.
Forrás: Amikor pihentető nyaralásra indul egy stresszes szülő a gyerekkel, mit gondolsz, ki az egyetlen, aki kipihenten tér haza? Naná, hogy a gyerek.
Forrás: Én az 5 éves gyerekemnek: 'Melyik volt a legjobb élményed a nyaralás alatt?' (amire ráköltöttünk egy kisebb vagyont, hogy jól érezd magad).
A gyerek: 'A reptér!'.