Galéria

Xena: A harcos hercegnő szereplői most

Forrás:

Lucy Lawless a sorozat óta sosem szívódott fel teljesen. Feltűnt több sorozatban is egy-egy kisebb szerepben: X-akták, Veronica Mars és a Városfejlesztési osztály. Gondoltad volna, hogy a sorozat után a tiszteletére elneveztek Xenáról egy törpebolygót?
Forrás: Gabrielle – Renee O'Connor

Miután véget ért a sorozat, a Gabrielle-t alakító Renee O'Connor kicsit eltávolodott a színészi pályától. Néha feltűnt egy-egy alacsonyabb költségvetésű filmben, de inkább a mozi másik területe keltette fel a figyelmét. Most saját filmes cége van, és emellett gyakran jár el Xena-találkozókra.
Forrás: Autolycus – Bruce Campbell

Bruce nagyon jó barátságot ápol Sam Raimi filmrendezővel, ezért a mai napig gyakran feltűnik nagyobb mozikban is. Így láthattad már a Pókember-trilógiában és az Óz, a hatalmas című filmben is.
Forrás: Joxer – Ted Raimi

Akárcsak Bruce, úgy Ted (a sorozat Joxere) is gyakran felbukkan nagyobb filmekben, ugyanis a híres filmrendező, Sam Raimi testvére. Ezt leszámítva csak kisebb szerepeket vállalt tévésorozatokban, így láthattad már az Odaátban és a CSI-epizódokban is.
Forrás: Aphrodite – Alexandra Tydings

Aphrodite megtestesítője a sorozat után nem nagyon vállalt filmes szerepeket, utoljára 2008-ban láthattad őt. Az utóbbi időben inkább rock'n'roll-jógaoktatóként dolgozik.
Forrás: Callisto – Hudson Leick

Xena egyik legnagyobb riválisa, Callisto rengeteg férfiszívet dobogtatott meg annak idején. Az őt alakító színésznő pedig a mai napig szuper formában van! Olyan sorozatokban fordult meg, mint a Kés/Alatt és a Tru Calling, ezek után pedig inkább nyugodt vizekre evezett, és most jógaoktatóként dolgozik Kaliforniában.
Forrás: A listáról nem szerettük volna lehagyni a sorozat egyik legklasszabb karakterét, Arest sem. Az őt alakító színész, Kevin Smith kizuhant egy épületből Kínában, és sajnos nem élte túl a balesetet.