Galéria

5 sztár, akit eddig tuti nem vettél észre a Trónok harcában

Forrás:

Will Champion

Amikor épp nem járja zenekarával a világot a Coldplay dobosa, Will, úgy tűnik, hogy szívesen vállal szerepet esküvőkön is. Mondjuk a Frey-ház felkérésére lehet, hogy nemet kellett volna inkább mondania.


Forrás:

Sigur Rós

A sorozat készítői állítólag hatalmas rajongói az izlandi art pop-csapatnak, ezért is szerették volna, hogy valamilyen módon feltűnjenek a sorozatban, mondjuk, hogy Joffrey-val kellett összeakadniuk...


Forrás:

A Snow Patrol frontembere, Gary Lightbody

Egy újabb zenész a sorozatban, és mi mást csinálna Gary a szerepe szerint, mint lóháton énekel? Egyébként pedig Roose Bolton seregével vonulgatott éppen Harrenhalba.


Forrás:

Joel Fry

Joel a Animal Circus énekese, és több filmben is láthattuk már, de a Trónok harcában nyújtott szerepe mégsem maradt emlékezetes, pedig még Daeneryst is megkörnyékezte.


Forrás:

George W. Bush (feje)

A sorozat producerei, D. B. Weiss és David Benioff megerősítették, hogy abban a jelenetben, amikor Joffrey a vár fokára tűzött levágott fejekkel riogatja Sansát, az egyik levágott fej George W. Busht mintázza. 'Lehet, hogy az emberek nem veszik észre, de a legutolsó fej baloldalon George Bush. A feje feltűnik néhány lefejezős jelenetben.'