Galéria

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb feleségek

Forrás:
Halak

A Halak csillagjegyű nő elsőre kicsit bonyolultnak tűnhet, hiszen minden érzést sokkal mélyebben él meg, és sosem titkolja el a szerelmét. Sokan gondolják félénk lánynak, de valójában ilyenkor csak csendesen megfigyeli az őt körülvevő embereket. Érzékenysége miatt nagyon jó barátnő és feleség válik belőle, hiszen sosem próbálna meg taktikázni. Hűsége az egyik legjobb tulajdonsága, és ha valakinek odaadja a szívét, az biztos lehet benne, hogy mindig prioritást élvez.

Forrás:
Nyilas

A Nyilas a legönfeláldozóbb, legönzetlenebb ember az egész világon. Mindig mások problémáit igyekszik megoldani, akkor is, ha az ő életében is vannak gondok. Míg a szeretteit sosem kritizálná, addig saját magával nagyon kemény tud lenni. Ezért egy párkapcsolatban mindig nagyon erős nőként jelenik meg, és folyamatosan a legjobbat hozza ki a párjából. Tökéletes feleség válik belőle, mivel mindig kiáll a férje mellett – és őszintén képes szeretni.

Forrás:
Bak

Eleinte nagyon félénknek tűnhet egy Bak nő, de ez csak addig van így, amíg meg nem ismerik közelebből. Nagyon megválogatja ez a típus, hogy kinek adja oda a szívét, így a választottja biztos lehet abban, hogy fontos szerepet tölt be barátnője életében. Noha roppant makacs személyiség, ha valamiben mégis tévedne, azt képes elsőként beismerni, és bocsánatot kérni. Feleségként nagyon védelmezővé válik, így a férje mindig biztos lehet abban, hogy a kapcsolat erős lábakon áll. Ha valaki képes áttörni a falon, egy igazán romantikus lélekre talál benne.