Galéria

Ha egy férfi ezt megteszi, ne menj hozzá feleségül

Forrás:

Egy kis féltékenység kell a kapcsolatba, de ha egy srác egyáltalán nem bízik benned, az hosszútávon csak ártani fog nektek. Mindegy, mennyire vagy hűséges típus, ő állandóan korlátozni akar majd, sőt, lehet, hogy bizonyos ismerőseidtől megpróbál eltiltani. Ezt még rövidebb távon sem lehet kibírni, nemhogy egy életre szóló kapcsolatban!
Forrás:

Az egy dolog, ha valaki allergiás az állatokra, és emiatt nem szívesen érintkezik velük. De az megint más, ha egy pasi kijelenti, hogy az összeset ki nem állhatja. Ez ugyanis arra utal, hogy nagyon kevés empátia szorult belé, és nem biztos, hogy egy ilyen kapcsolat egészséges lenne a számodra.
Forrás:

Szuper dolog, ha egy srác szereti megosztani veled a gondolatait, és mindezt szórakoztatóan teszi. De ha állandóan félbeszakít, amikor te mesélnél valamit, az kicsit sem jó jel. Arra utal, hogy igazából nem érdekli a mondanivalód, és csak saját magával szeretne foglalkozni. Mégsem élhetsz le egy életet úgy, hogy nem figyelnek rád!
Forrás:

Akár érzelmi, akár fizikai erőszakról beszélünk, mindkettő teljességgel elfogadhatatlan. A bántalmazás egy kapcsolaton belül olyan dolog, amit sosem kell megbocsátanod, és kizárólag a saját érdekeidet kell nézned ilyen helyzetben. Egy ilyen emberrel nem lenne szabad összekötnöd az életed!
Forrás:

Ha egy srác folyton megszegi a neked tett ígéreteit, az nem azt jelenti, hogy feledékeny lenne. Szimplán csak arra utal, hogy nem tisztel téged eléggé, és egyáltalán nem érdekli, mit gondolsz valójában. Néha-néha belefér, hogy valami mégsem úgy lesz, ahogyan mondja, de ha állandóan ez történik, nem érdemli meg, hogy rá pazarold az idődet.