Galéria

10 dal, amelyet te is biztosan hallgattál egy évtizeddel ezelőtt, miközben kifelé bámultál a busz ablakán

Forrás: Daniel Powter Bad Day című száma egy rossz napról szól, amikor semmi nem úgy jön össze, mint kellett volna. Tökéletes járművön szomorkodásra.
Forrás: Fergie Big Girls Don't Cry című dala a legtökéletesebb volt arra a szörnyű helyzetre, amikor a gimis szerelemnek vége lett.
Forrás: James Blunt You're Beautiful-ja ugyan nem feltétlenül sírós szám, mégis remekül lehetett drámázni rajta egy ablak mellett. Pedig kiderült, nem is arról szól, amiről hitted...
Forrás: Akon Don't Matter-je ugyan nem ballada, de simán bele tudtad élni magad a számba biciklin vagy buszon ülve, igaz?
Forrás: Próbálkozhatsz, de úgysem tudsz jobb autóablakból kifelé bámulós, hüppögős számot mondani, mint a Green Day Boulevard of Broken Dreams-t.
Forrás: Fogadjunk, hogy még egy jó esőben futást is elképzeltél ablakon kifelé nézve, mikor Avril Lavigne I'm With You című dalát hallgattad!
Forrás: Pozitív üzenet, szomorú dallam – Christina Aguilera Beautiful-jára legszívesebben sírva énekeltél volna.
Forrás: Köszi, Kelly Clarkson Behind These Hazel Eyes című száma alapján úgy érezhettük, hogy a kliped főszereplői lehettünk egy hosszú buszos úton...
Forrás: Ha a Snow Patrol Run-ját 14 évvel a klip elkészülte után is meghallod, azonnal egy busz ablakán sírva kibámulni támad kedved, igaz?
Forrás: Titokban Adam Levine-t kerested az utcán, amikor az ablakból kifelé nézegettél, és a Maroon5 She Will Be Loved-ját hallgattad.