Galéria

Így ijeszted el a pasikat tudtodon kívül

Forrás:

Tegyük fel, hogy most találkoztok először, egy kollégád/barátod mutatott be titeket egymásnak, és úgy érzed, megvan a kölcsönös szimpátia. Világos, nincs vesztegetni való időd, ám ha te azonnal tesztelgetni kezded az illetőt, hogy vajon minden szempontból megfelel-e az elvárásaidnak, és lerohanod őt a végzettségével, keresetével, beosztásával és a jövőre vonatkozó terveivel kapcsolatos indiszkrét kérdésekkel, azonnal visszavonulót fúj, ezt garantáljuk. Adj esélyt egy kellemes, szórakoztató beszélgetésre: ha összepasszoltok, végül úgyis megtudsz majd róla csomó mindent, mert kérdés nélkül fogja elárulni azokat.

2. Túl sokat panaszkodsz

Akármilyen pocsék nap (hónap, év) álljon is mögötted, ismerkedéskor ne azt ecseteld, miért rossz neked, hanem inkább azokat az aspektusait domborítsd ki az életednek, amelyek vonzóvá teszik azt az ő szemében és – ha már itt tartunk – a te szemedben is. A panaszkodáshoz, duzzogáshoz, puffogáshoz itthon sajnos mindenki ért, de titkon mindenki olyan partnerre vágyik, aki látja a napos oldalt, és másoknak is meg tudja mutatni azt.
Forrás:

Ha épp beszélgetsz valakivel és közben folyamatosan a telefonodat bindzsized, azzal azt üzened a másiknak, uncsi vagy, nem érdekelsz. Ez elrettentő és elég udvariatlan viselkedési mód. Tudjuk, hogy remekül el tudod ütni az időt a hírfolyam pörgetésével, miközben vársz valakire egy kávézóban, mi mégis azt ajánljuk, nézz fel időnként, és pásztázd végig a terepet, hátha álmaid pasija csak szemkontaktusra vár ahhoz, hogy elinduljon feléd a másik asztaltól.

4. Túl slampos a külsőd

Persze nem a ruha teszi az embert, a belső értékek a fontosak stb. De ahhoz, hogy a belső értékeid felfedezéséig eljusson valaki, az igényes, ápolt külső elengedhetetlen.
Forrás:

Ha mindig csak a földre (vagy a mobilodra) szegezed a tekintetedet, azt kommunikálod a külvilágnak (és a pasiknak is), hogy elzárkózol mindenfajta emberi kontaktustól. Nem túl célravezető üzenet, ha társra vágysz.


6. Engeded kibontakozni a passzív-agresszív énedet

Megvan az a vicc, amikor az agresszív kismalac elindul a medvéhez, hogy kölcsönkérje a fűnyíróját? Nos, ha te is ezzel az attitűddel állsz egy újabb kapcsolat elé, és már a bemutatkozáskor borítékolod, hogy ez a pasi is csak kihasználni/átverni/megcsalni akar téged, alapból ellenséges lesz a viselkedésed, a férfi pedig nem fogja érteni, így inkább odébbáll.
Forrás:

Természetesen a csajos bulizós estének az a lényege, hogy a barátnőidre figyelj, ám nem árt, ha ilyenkor is nyitva tartod a szemed. Ha összeakad a tekinteted egy helyes fiúval, egy gyors mosolyt küldj azért felé, mivel sok lány közül leszólítani az egyiket igencsak embert és férfit próbáló feladat, jó, ha adsz hozzá némi bátorítást.


8. Szemérmetlenül méregeted a kiszemelt áldozatot

Na ja, a másik véglet sem túl célravezető. Ha látja a pasi, hogy őt mustrálod, sőt, nyilvánvalóan róla is beszélsz a barátnődnek, és mindezt még meg sem próbálod leplezni, sértőnek veszi és gyorsan lepattansz róla.
Forrás:

'Egyszer kinéztem egy gyönyörűszép lányt egy szórakozóhelyen, összeszedtem minden bátorságomat, odamentem hozzá és megkérdeztem, inna-e velem valamit. Rám nézett, hatalmasat vigyorgott, majd jó erősen hátba vágott, és azt mondta: persze, haver, hozz egy sört, aztán megvárlak a csocsóasztalnál! Uh, úgy meglepődtem ezen a reakción, hogy motyogtam valamit arról, hogy nem szeretek csocsózni, majd otthagytam...' – mesélte nekünk grafikus kollégánk, a 27 éves Marci.


10. Csúnyán beszélsz más lányokról

Ha negatív megjegyzést teszel egy előttetek elhaladó csaj külsejére, vagy szidni kezded valamelyik közös nőismerősötöket, azzal kényelmetlen helyzetbe hozod a fiút, nem mellesleg pedig gonoszkodó, szurkálódó és bizonytalan ember benyomását kelted.