Galéria

5 könyv, amit olvass el, mielőtt még kijön a belőlük készült film!

Forrás:

Egy viharos éjszakán két idegen várakozik a Salt Lake City-i repülőtéren. Ashley Knox az esküvőjére igyekszik, dr. Ben Payne ortopédsebész pedig egy orvosi konferenciáról tart hazafelé. A közelgő hóvihar miatt azonban az összes járatot törölték. Az egyetlen kiutat egy idős ember, Grover charterjárata jelenti számukra, ám repülőjük lezuhan, és hamarosan szembe kell nézniük a faggyal, az éhséggel, a reménytelenséggel, önmagukkal és egymással is. Kate Winslet és Idris Elba játékát várhatjuk majd, ha hamarosan kijön a filmváltozat is.
Forrás:

A történet a tengerentúlról visszatért katonák életét követi nyomon. A könyv egyelőre csak angolul jelent meg (innen tudod megvásárolni). Hamarosan film is készül belőle, amelynek megjelenési időpontja egyelőre nem ismert, azonban Amy Schumert biztosan láthatjuk majd benne.
Forrás:

Christie klasszikusából újabb filmfeldolgozás készül, amely ha minden igaz, novemberben kerül majd a mozikba. Olyan sztárok játsszák majd a főszerepeket, mint Johnny Depp vagy Michelle Pfeiffer.
Forrás:

Auggie is csupán egy hétköznapi gyerek, csak épp az arca nem hétköznapi. A fiú arcdeformitással jött a világra, és egész idáig nem járhatott iskolába. Most azonban az ötödik osztályba csöppen, ahová bizony be kéne illeszkedni...
A filmben az édesanyját Julia Roberts játsza, várhatóan novembertől adják majd a mozik.
Forrás:

Bartle a kiképzés során életre szóló barátságot köt Murphy-vel, és megígéri, hogy a háború brutalitására teljesen felkészületlen srácot épségben hazaviszi. Akkor még nem sejtik, hogy a fizikai kimerültség, az állandó golyózápor, az őrjítő forróság mit képes tenni a katonákkal. A filmben Jennifer Anistonhoz számos ismert színész csatlakozik. Megjelenésének időpontja nem ismert.