Galéria

Így néznek ki ma a Bűbájos boszorkák sztárpasijai

Forrás: Brian Krause, azaz Leo, a fényőr

Egyike volt azoknak a színészeknek, akik már a kezdetektől jelen voltak a sorozatban. Ő volt az egyik legnagyobb kedvencünk, és alig vártuk, hogy Piperrel beteljesedjen a szerelmük! A színészről a Bűbájos boszorkák után keveset lehetett hallani, pedig nagyon sok filmben feltűnt. Azonban ezek kisebb szerepek voltak, kevésbé híres mozikban.


Forrás: Julian McMahon, azaz a démon Cole

Volt valami nagyon szexi abban, ahogyan életre keltette Cole Turner karakterét, az egyszer biztos. Eleinte még el akarta pusztítani a Halliwell-tesókat, a végére azonban beleszeretett Phoebe. Aztán ismét gonosz lett, végül pedig kiírták a karakterét a sorozatból. Az ő karrierje viszont egész jól alakult: szerepelt a Kés/Alatt-sorozatban és a Fantasztikus négyesben is. Most az FBI: Most Wanted című sorozat főszereplőjeként tündököl.


Forrás: Dorian Gregory, azaz Darryl felügyelő

Emlékszel még Darryl Morris felügyelőre? Ő volt Andy legjobb barátja, és egyben a lányok egyik legnagyobb segítsége. Egészen addig, míg egy epizódban majdnem életét vesztette, és többé sosem volt ugyanolyan. Ezt követően már nem volt hajlandó belekeveredni a boszik ügyeibe. A sorozatot követően nem igazán indult be a színészni karrierje.


Forrás: Drew Fuller, azaz Chris Halliwell

Eléggé meglepődtünk, amikor kiderült, hogy Chris nem más, mint Leo és Piper jövőbeli gyereke. A jóképű színész lábai előtt milliónyi tinilány hevert, és imádtuk a karakterét. A befejezés után szerepelt a Katonafeleségek című sorozatban, de ezen kívül nem sok kiemelkedő mozit sikerült megcsípnie.


Forrás: Ted King, azaz Andy felügyelő

Ahogyan minden lánynak, úgy Prue-nak is kijárt egy szerelmi szál a történetben, és ebben Andy, a detektív volt a partnere. A karakterét viszont sajnos hamar kiírták, ugyanis egy démonnal való küzdelemben meghalt. Azóta feltűnt például a Szökésben és különböző szappanoperákban is, most épp a The Bold and Beautifulban játszik.


Forrás: Ivan Sergei, azaz Henry

Paige-nek kevesebb szerelmi történet jutott, mint például Phoebe-nek, de azért a végére ő is szerzett magának egy jó pasit. A Henryt alakító színész tökéletesen hozta a szerepet, később pedig olyan filmekben játszott, mint a Jack Hunter és a Szakítópróba.


Forrás: Victor Webster, azaz Coop, a cupidó

Emlékszel még, hogy a sorozat végére mindhárom testvér megtalálta a boldogságot? Phoebe nem másba szeretett bele, mint Coopba, aki valójában egy cupido volt. Imádtuk őket együtt! A színész azóta szerepelt néhány sorozatban (például az Anyák gyöngyében), és egy-két kevésbé híres filmben, valamint nemrég a Working Moms című sorozatban is.