Galéria

13 jel, hogy a barátod teljesen belédzúgott

Forrás:

Ha egyszer elhív találkozni, mérget vehetsz rá, hogy el is megy. Minden alkalmat megragad arra, hogy lásson és több időt töltsön veled.


Forrás:

Még ha nagy társaságban is vagytok együtt, igyekszik veled beszélni a legtöbbet, akkor is, ha napközben már többször is üzengetettek egymásnak. Nem fukarkodik a személyesebb témákkal sem, szereti neked kiönteni a szívét.


Forrás:

Szeretné, ha le lennél nyűgözve a képességeitől, így ha valamiben jó eredményt ér el, azt egyből megosztja veled is. 


Forrás:

Ha nincs is oka arra, hogy írjon neked, akkor is küld valamit. Még a barátaikkal sem csinálják ezt a férfiak, szóval ez tényleg a vonzalom jele.


Forrás:

Próbál rájönni arra, vevő vagy-e egy új kapcsolatra, van-e vetélytársa. És ha tetszik valaki, arról bizony mindent meg kell osztanod a barátoddal.


Forrás:

Bármit is osztasz meg a közösségi oldalakon, biztos, hogy tőle kapni fogsz egy like-ot.


Forrás:

Mivel férfiból van, ez is nagyon fontos a számára.


Forrás:

A férfiak nem túl gyakran használnak hangulatjeleket, de ha a neked küldött üzeneteiben gyakran találsz bármilyen emojit, valószínűleg erősen kötődik hozzád.


Forrás:

Igyekszik a legjobb formáját hozni előtted, hogy minél jobb benyomást keltsen. Láthatóan kedvesebb veled, mint a többi lánnyal.


Forrás:

Persze nem gonoszságokkal, inkább viccesen, flörtölősen. Például ha ismeri a kedvenc csapatodat és az veszít, próbál ezzel humorizálni. A férfiak számára ez tényleg egyenlő a flörtöléssel.


Forrás:

Nem szeretné nyíltan bevallani, hogy tetszel neki, így inkább a ruhádra vagy a megjelenésedre tesz pozitív megjegyzéseket.


Forrás:

Így magát is próbálja meggyőzni arról, hogy szuper párost alkotnátok, közben pedig téged is jobban megismer.


Forrás:

Lehet, hogy azt hiszed, csak udvariasságból, de ha gyakran jártok el együtt enni vagy szórakozni, és mindig ő fizet, az már jelent valamit!