Galéria

Sztárok, akiket lekövéreztek

Forrás:

A fiatal, 26 éves sztárt sok válogatáson elutasították a hírnév megszerzése előtt, azonban a legdurvább eset mégis az volt, amikor az amerikai kettes (nálunk 36-os) méretet hordó lánynak azt mondta egy castingos: 'túl kövér vagy ehhez a szerephez!'.
Forrás:

Hatalmas dolog, hogy egy magyar lány bekerült a világ legmenőbb bikinis magazinjába, de elismerés helyett sokan elkezdték lekövérezni Barbit. Ettől függetlenül tavaly mégis megkapta a legmegtisztelőbb díjat, ami csak fürdőruhamodellnek kijárhat.
Forrás:
Ariel Winter

Nem tipikus hollywoodi szépségideál, hiszen nem olyan sovány, mint a többiek, és ezért folyton piszkálják is a színésznőt. Többször támadták amiatt, hogy husi, de fittyet hány ezekre a beszólásokra, magabiztos, és nem törődik a rosszindulatú emberekkel. Nem ritka, hogy a Modern család szereplője bikinis fotókat oszt meg magáról a neten.

Forrás:

A pár hónap múlva Magyarországon koncertező énekesnő tavaly decemberben adott életet második gyermekének. Pink elég hamar visszament edzeni, a terhesség alatt felment pluszkilókat azonban még nem sikerült leadnia – ezt nem is bánja a világsztár, csak az bosszantja, hogy hivatalosan kövérnek számít.