Galéria

A nyár első sugarai előtt: 5 szuper ötlet ha crop topról van szó!

Forrás:


Egy meleg nyári napon szinte a legideálisabb választás lehet egyszerű szoknyával párosítani a topodat.


Forrás:


Még mindig nagyon pörögnek a bővebb fazonú nadrágok, és remek balanszot alkot ez a két ruhadarab együtt. Nem érzed annyira magadénak a boyfriend verziót? Semmi baj, akkor válassz egy mom jeanst, ami bár kicsit magasabb derekú, de remekül megidézi a 90-es évek retro hangulatát.


Forrás:


Az egyik legideálisabb fesztiváli viselet egy hűvösebb napon, este pedig egy kimonóval kombinálva is nagyon jól mutat. Akár saját kezűleg is elkészítheted a rövidnadrágodat, csak keress elő és áldozd fel a célnak egy régi hosszúszárú darabot, vágd le, és pár mosás után annyira jól fog kinézni a kirojtosodott alsó része, hogy legszívesebben egész nyáron ebben lennél.


Forrás:

Nem feltétlenül kell fedetlenül hagynod a derekadat, crop top ide vagy oda, egy bőrkabátot vagy akár egy blézert is bátran válassz mellé.
Forrás:


Végül pedig fontos, hogy tudd, pár plusz kilóval is bátran viselhetsz ilyen topot. Mivel párosítsd? Szoknyával, ami a térd környékén ér végett (kicsit felette, kicsit alatta), ezen csellel, homokóraalkatot varázsolhatsz magadnak, egy dologra figyelj, hogy a top mindig a derekad legvékonyabb, legkeskenyebb pontján végződjön.