Galéria

A leggyakoribb viták egy közös barátnős nyaraláson

Forrás:
Eltérő rutinok

Mivel nem együtt éltek, és nem ugyanoda jártok dolgozni, a napi rutinotok biztosan nem egyezik meg. Simán előfordulhat, hogy míg te szeretsz 10-ig lustálkodni, a barátnőd már reggel 7-kor indulásra készen áll az ajtóban. Még ha alkalmazkodsz is hozzá, sokkal hamarabb fáradsz ki a kirándulások alatt, amitől nyűgösebb leszel, és könnyebben álltok le vitatkozni egymással. A legjobb, ha előre megbeszéltek egy olyan időpontot, ami mindkettőtöknek jó: ebben az esetben például keljetek fel 8-kor.

Forrás:

A legnagyobb vitaforrás a programok megszervezése. Nagyon gyakran előfordul, hogy bár otthon egy hullámhosszon vagítok, mégis mindketten más tervekkel érkeztetek nyaralni. Lehet, hogy a barátnőd csak pihenne, napozna és úszkálna, míg te felfedeznéd a várost, és szívesen kirándulnál is. Az igazi gond, ha ez a helyszínen derül ki. Ezért már előre érdemes megbeszélnetek, ki mit szeretne megnézni, és mindenképpen alkalmazkodjatok egymáshoz!
Forrás:

Bármennyire is imádjátok egymást, ha túl sok időt töltötök együtt, előbb-utóbb elkezditek idegesíteni egymást. Mindenkinek vannak zavaró szokásai, de ezek legtöbbször akkor válnak nyilvánvalóvá, ha össze vagytok zárva. Emiatt szinte biztos, hogy lesz vitátok, még ha nem is olyan komoly témában. A legjobb megelőző tipp, ha töltötök egy kis időt egymás nélkül; például vegyél egy hosszú fürdőt vagy menj el egyedül sétálni a partra, amíg telefonálsz.
Forrás:

Tegyük fel, hogy te intézed a nyaralással kapcsolatos tennivalókat. Kiválasztod az úticélt, lefoglalod a szállást, repjegyet nézel, egy szóval a te felelősséged minden. A gond csak az, hogy ha bármelyikkel is probléma merülne fel (például piszkos a szoba, vagy túl messze laktok a belvárostól), az mind a te hibád lesz. Ha pedig ezt megjegyzi a barátnőd, máris kezdetét veszi egy veszekedés. Osszátok fel a kötelező intéznivalókat, hogy mindkettőtöknek ugyanannyi felelőssége legyen a nyaralásban!