Galéria

Sztárok a párjaik sorozataiban

Forrás:
Chris Pratt az Anyák gyöngyében

Chris Pratt és Anna Faris házasságát nem győzzük csodálni, és úgy tűnik, nem csak a hétköznapokban támogatják egymást. A pasi ugyanis még egy kisebb szerepet is bevállalt Anna sorozatában, az Anyák gyöngyében. Persze itt is egy párt alakítottak, úgyhogy nem is kérdés, mennyire megvolt közöttük a szikra!

Forrás:
Patrick J. Adams a Pretty Little Liarsben

A Pretty Little Liarsben elég sok jó pasi tűnt fel, így könnyen előfordulhat, hogy nem szúrt szemet neked Patrick J. Adams rövid szerepe. Amitől viszont ez mégis érdekessé válik, hogy a való életben ő Troian Bellisario (Spencer) férje, és akkoriban épp szakítottak. A srác csak azért jelentkezett a sorozatba, hogy találkozhasson Troiannal, és visszahódíthassa őt. Sikerrel járt, mert azóta már össze is házasodtak!

Forrás:
Tate Donovan a Jóbarátokban

Tudtad, hogy a sorozat Joshuája és Jennifer Aniston évek óta jártak együtt, amikor a színész elvállalta a hatrészes szerepet a Jóbarátokban? A forgatás viszont közel sem volt olyan jó hangulatú, mivel a páros épp akkor szakított, amikor felajánlották neki a munkát. Jennifer beleegyezett a dologba, és mindketten remélték, hogy ennek hatására sikerül kibékülniük. Később Tate elmesélte, hogy szörnyű volt így dolgozni, és néha még el is sírta magát titokban az öltözőben.

Forrás:
Joe Jonas a Sonny, a sztárjelöltben

Még ment a Sonny, a sztárjelölt című sorozat, amikor Demi Lovato és Joe Jonas egy párt alkottak. Így kézenfekvő volt számukra, hogy az énekes srác beugrik egy kisebb szerepre, ehhez pedig a karácsonyi különkiadást választották. A sors iróniája, hogy mielőtt még az a rész egyáltalán adásbe került volna, a páros szakított.

Forrás:
Lindsay Lohan az Azok a 70-es években

Lindsay Lohan és az Azok a 70-es évek sorozat főszereplője, Wilmer Valderrama a való életben egy párt alkottak, és úgy tűnt, minden szuper közöttük. Ekkortájt kezdett el azonban Lindsay egészsége hanyatlani; mielőtt a srác szerepet szerzett neki a sorozatban, a színésznő napokat töltött kórházban. Azonban a kapcsolatuk a közös munkát követően nem húzta sokáig, ugyanis még abban az évben szakítottak is.

Forrás:
Mila Kunis a Két pasi és egy kicsiben

Mielőtt első gyerekük megszületett volna, Mila Kunis elvállalt egy kisebb szerepet a Két pasi és egy kicsiben. Természetesen ebben az epizódban Ashton Kutcherrel játszott együtt, és ahogyan azt sejthettük is, szuper volt közöttük a kémia. Épp, mint a való életben!

Forrás:
Lucy Hale a Varázslók Waverly Helyből című sorozatban

A Pretty Little Liars főszereplőjeként vált híressé, de Lucy Hale valójában már korábban elkezdett színészkedni. A Varázslók Waverly Helyből című sorozatban is vállalt kétepizódos szerepet, amiben David Henrie barátnőjét alakította. Ezt követően egy ideig randizgattak is egymással.

Forrás:
Alexis Denisof az Így jártam anyátokkalban

Az Így jártam anyátokkal című sorozatban elég gyakran tűnt fel valamelyik főszereplő párja. Az egyik, talán legmeglepőbb infó, hogy Alyson Hannigan (Lily) férje alakította 10 epizódon keresztül Sandy Riverst, Robin munkatársát. Érdemes rákeresni egyébként a színészre, Alexis Denisofra, ugyanis a való életben egyáltalán nem hasonlít a karakterére!

Forrás:
David Burtka az Így jártam anyátokkalban

És ha már Így jártam anyátokkal, nem tudtuk kihagyni a listából Lily expasiját, Scootert. Tudod, ő volt az, akivel a lány még a gimis bálon szakított, azt követően pedig többször is feltűnt egy-egy kisebb szerepben. Azt viszont kitalálod, hogy a való életben melyik főszereplővel van együtt? A helyes válasz Patrick Neil Harris, azaz Barney!

Forrás:
Torrey DeVitto a Vámpírnaplókban

Már öt éve együtt jártak Paul Wesley-vel, és egy éve el is jegyezték egymást, amikor Torrey DeVitto először vállalt szerepet a Vámpírnaplókban. Akkoriban szuperül zajlott a forgatás, és mindketten jól érezték magukat, de mára a kapcsolatuk véget ért. Sőt, Paul Wesley tovább is lépett, és egy másik sorozatos kolléganőjével jött össze.