Galéria

Csillagjegyek eltitkolt tulajdonságai

Forrás:
Kos

A Kos csillagjegyűek semmiképpen sem szeretnék megmutatni, hogy titokban érzelmesek. Gyakran hitetik el másokkal, hogy mennyire erősek, és sosem veszítenék el a fejüket más emberek előtt. Azt szeretnék, ha a környezetük lazának, nyugodtnak és összeszedettnek tartaná őket, de az igazság az, hogy valójában könnyen megbántódnak, és az apróságokat is sokáig megjegyzik.

Forrás:
Bika

Ő az a személy, aki sosem vallaná be, hogy valójában mennyire érdekli, mit gondolnak róla mások. Kívülről magabiztosnak látszik, talán kissé introvertáltnak is, de titokban nagyon is szeretne jó benyomást kelteni az emberekben. Annak örülne igazán, ha mindenki kedvelné őt, de ezt persze sosem fogja elárulni másoknak.
 

Forrás:
Ikrek

Mivel köztudottan pörgős, társaságkedvelő személyek, nem szívesen vallanák be, hogy igazából szeretnek egyedül lenni. Hiába imádják a bulizást, szívük mélyén részben magányos farkasok. Kettős személyiségük miatt azonban többnyire ezt az oldalukat elrejtik, és igyekeznek minél többet eljárni otthonról, hogy mások ne jöjjenek rá a titkukra

Forrás:
Rák

A Rák szülöttei szeretnek vigyázni másokra, tipikus anyukás lelkük van, és nagyon családcentrikusak. Tőlük kérnek mások tanácsot, ők pedig előszeretettel segítenek is, ahol csak tudnak. Ezért aztán igyekeznek minél jobban eltitkolni, hogy igazából kissé elveszettek. Fogalmuk sincs, mit akarnak az élettől, és kik ők valójában; inkább megjátsszák, hogy mindent tudnak.

Forrás:
Oroszlán

A legmagabiztosabb emberek általában Oroszlánok. A társaság középpontjai, a legnagyobb szószólók, akik valójában rettegnek a bukástól. Tartanak attól, hogy valamilyen munkában nem tudnak jól teljesíteni, esetleg kifutnak az időből, és veszítenek az imidzsükből. Ezért azt csinálják, amihez nagyon jól értenek: úgy tesznek, mintha teljesen magabiztosak lennének, amitől mások is hinni kezdenek bennük.

Forrás:
Szűz

Általában az eszükre hallgatnak a döntések során, mert jobban hisznek a valóságban, mint a fantáziálásban. De a szívük mélyén igazán romantikus lelkek, akik olykor szeretnek lassú, már-már nyálas zenét hallgatni és megható filmeket nézni. Ők azok, akik miután szerelmesek lesznek, elképesztően romantikus üzenetekkel bombázzák a párjukat.

Forrás:
Mérleg

A Mérlegek mindig békítő szerepet töltenek be, és mások szemében nagyon bölcsnek tűnnek. Hiába van ez így, valójában ők nem szeretik, ha nagy felelősség nehezedik a vállukra, és nem is örülnek, ha szívességet kérnek tőlük. Nem akarnak annyira belefolyni mások életébe, mint ahogyan az gyakran megtörténik velük. Noha imádják, hogy az emberek megbíznak bennük, egy idő után teljesen elfáradnak ebben.

Forrás:
Skorpió

Többnyire úgy viselkednek, mintha egyáltalán nem érdekelné őket egy adott személy, ha pedig őket szeretné valaki meghódítani, csak legyintenek. Titokban viszont teljesen megszállottá tudnak válni, ha valakibe szerelmesek lesznek. A kiszemeltjüket gyakran csekkolgatják a neten, és titokban még azt is ellenőrizgetik, mikor volt utoljára online ez a személy.

Forrás:
Nyilas

Egy külső szemlélő számára a Nyilas szülöttei mindig magabiztosak, akik soha sem kérdőjelezik meg önmagukat. A valóság viszont az, hogy mindent kétszer átgondolnak, és még utána is sokáig jár a fejükben, hogy vajon jó döntést hoztak-e. Gyakran beszélnek arról, mi lenne a helyes a szerelemben és saját maguk elfogadásában, de hajlamosak ezeket nem komolyan venni.

Forrás:
Bak

A Bakokról úgy tartják, hogy könnyen ki lehet velük jönni, megértőek és egyenesek az emberekkel. A helyzet viszont az, hogy valójában sosem lehet tudni, pontosan mi jár a fejükben, milyen érzések kavarognak bennük. Összetett, már-már bonyolult lelkük van, amit csak azok ismernek igazán, akik már régóta kapcsolatban vannak velük.

Forrás:
Vízöntő

A legtöbb Vízöntőből művész, előadó vagy valamiféle közszereplő lesz, de igazából nem annyira kedvelik a reflektorfényt. A szívük mélyén nagyon félénkek, és ki nem állhatják, ha ki kell lépniük a komfortzónájukból. Az érdeklődési körük iránt viszont nagyon szenvedélyesek, ezért hajlandóak bevállalni a nagyobb megnyilvánulásokat is. A hétköznapokban viszont inkább a csendes, egyszerűbb életet szeretik.

Forrás:
Halak

Sosem árulnák el senkinek, de egyszerűen gyűlölnek egyedül lenni. Hiába tűnnek el időnként egy kis feltöltődés erejéig, titokban arra vágynak, hogy a barátaik keressék őket, és rájuk is találjanak. Szeretik a drámát, és bármennyire is utálnak egyedül lenni, vállalják ezt is, csakhogy magukra vonják az ismerősök figyelmét.