Galéria

Ezt árulja el rólad, hogy milyen színeket hordasz a leggyakrabban

Forrás: Piros

A szín, ami még a forgalmat is megállítja, valamint jelzi, hogy viselője egy igazi extrovertált, magabiztos jellem.


Forrás: Rózsaszín

A temperált piros bizonyítottan nyugtató hatással bír. Ez talán megmagyarázza, hogy a rózsaszín ruhákat gyakran viselő emberek többnyire kedvesebbek és romantikusabbak, mint az átlag.


Forrás: Sárga

Felidézi a napsütést és a lángoló tüzet, a sárga színt kedvelők talán pont ezért energikus, vidám személyiségek, akiknek szeretik a társaságát.


Forrás: Narancs

A sárga és a piros gyermeke, s mind a két szín tulajdonságai megvannak benne, de kisebb intenzitással. A narancssárgát kedvelők így rajongó, lelkes, melegszívű és barátságos emberek.


Forrás: Kék

A világ legkedveltebb színe, ami az eget és a tengert idézi, így megnyugtat, bizalmat és megbízhatóságot sugároz.


Forrás: Zöld

Akárcsak egy hatalmas mező, a zöld megnyugtat. A meleg és hideg tökéletes egyensúlya a stabiltást és a megközelíthetőséget közvetíti a világnak.


Forrás: Lila

Ritka választás, pont ezért aki lilát hord, biztos, hogy nem konvencionális személyiség. Nem véletlenül tartják az arisztokraták színének, a lila eleganciát is sugároz.


Forrás: Barna

A rusztikus szín mutatja, hogy viselője két lábbal a földön áll. Nyugodt, megbízható és felelőségteljes személyiség vagy, ha a barna a kedvenc színed.


Forrás: Fekete

Titokzatos és szexi, de közben a fekete erősséget, komolyságot és kifinomultságot sugall, nem véletlenül kell minden nő gardróbjába egy LBD.


Forrás: Fehér

A fehér szín mellett elköteleződött emberek rendezettek és igényesek (különben hogy tartanák ezt a színt tiszta állapotban). De a fehér emellett friss és légies hatást is kölcsönöz viselőjének.


Forrás: Szürke

A kőre emlékeztető szürke hűvösséget és állhatatosságot sugároz, akárcsak egy eltántoríthatatlan szobor. Te vagy a szikla, akire mások támaszkodnak.