Galéria

4 fitneszszemélyiség megmutatja, hogy még nekik is van pocakjuk

Forrás: például így néz ki közvetlenül étkezés után és előtte. „A két kép között mindössze 12 óra telt el... Mindenkivel előfordul, hogy kicsit felpuffad, ezt az alváshiány, hormonok, stressz és valamilyen ételintolerancia elegye okozhatja.” Tiffany még azt is tanácsolja hosszú Facebook-posztjában, hogy senki se kezdjen el keményebben edzeni csak mert egy kicsit felpuffadt. „Ez nem zsír. Az edzéstől valószínűleg csak rosszabb lesz.”
Forrás: Kit érdekel a 'thigh gap' (vagyis hogy van-e rés a combok között)? Iskra Lawrence-t ugyan nem; a testpozitív szemléletet népszerűsítő modell látványosan sokat edz, és erről árulkodnak a kockák is a hasán. „A fotókon minden a megvilágításon és a kameraszögön múlik. Sose felejtsétek el, hogy a közösségi oldalak nem a valóságot tükrözik. Ne legyetek mások fotói láttán bizonytalanok magatokban!”
Forrás: „Mindannyian így nézünk ki ülő helyzetben – írja Jen Widerstorm fitneszszakértő. – Nehogy bestresszeljetek azon, ahogy a testetek bizonyos pozíciókban kinéz! Ezek a fotók 2 perc eltéréssel készültek.”
Forrás: fitnesz- és táplálkozási specialista pedig ezt írja:
„Ezt az 5 dolgot minden nőnek tudnia kell!
1. Mindannyiunkon keletkeznek hurkák, amint leülünk vagy lehajolunk. 
2. A „hibák” a testeden, amelyeket minden nap észreveszel, olyanok, amelyekért más nők esetleg ölni tudnának. Vállald fel ezeket.
3. Minél előbb magadévá tudod tenni a furcsaságaidat, annál szilárdabban fogsz állni a lábadon. Senki sem fogja tudni ezeket felhasználni ellened.
4. A narancsbőr és más tökéletlenségek ragyogóan széppé tesznek. 
5. A tested, a boldogságod, az egészséged álljon mindig az első helyen. Ne érd be kevesebbel.”