Galéria

Ezt gondold át, mielőtt kibékülsz az exeddel

Forrás:

Amikor valaki kilép az életedből, hajlamos lehetsz minden közös emléket rózsaszínben látni. Valahogy elfelejted a rossz élményeket, és csakis a pozitív tulajdonságaira emlékszel. Most akkor ülj le, és idézd fel magadnak, mivel bántott meg anno az exed. A hátad mögött folyamatosan írkált a volt barátnőjének, pedig tudta, hogy ez neked rosszul esik? Vagy mindig elfeledkezett azokról a programokról, amelyek neked fontosak lettek volna? Ezek persze nem azt jelentik, hogy a kapcsolatotokban csak negatív dolgok történtek, de fontos, hogy ezeket is felidézd a vidám emlékek mellett.
Forrás:
A második mindig fájdalmasabb

Az univerzum megmagyarázhatatlan törvénye, hogy az exed vissza fog térni, amikor végre kiheverted őt. Mintha megérezné a boldogságodat az Insta-fotóidon keresztül, vagy felidéztél benne néhány emléket, amikor egymásba botlottatok a parkban. Noha nincs garancia arra, hogy nem fog működni ezúttal a kapcsolatotok, tudnod kell, hogy a második csalódás még fájdalmasabb, mint az első. És ezúttal nem panaszkodhatsz úgy a barátnőidnek, mint az első szakításotok után. Ahogyan a mondás is tartja: 'ha egyszer átversz, a te szégyened. Ha kétszer, az enyém'.

Forrás:

Pontosan mi volt az oka a szakításotoknak? Hogyan érzed, sikerült azóta megoldanotok ezeket a problémákat? Vannak olyan helyzetek, amikor az újrakezdés ideális lehet; például ha távkapcsolatban éltetek előtte, és a kevés találkozás miatt elhidegültetek egymástól. Ha viszont megcsalás miatt elveszett a bizalom, vagy egymás személyiségével volt gondotok, azt nem könnyű leküzdeni. Biztos, hogy megéri visszatérni a problémákhoz, és ismét átélni őket?
Forrás:

Alig néhány hete szakítottatok, és azóta is minden gondolatod az exed? Egyáltalán nem érzed így fontosnak a karrieredet, az egészségedet, sőt, még aludni sincs kedved? Ezek után könnyen úgy tűnhet, hogy a békülés lenne a megoldás; ha ő visszatér az életedbe, megszűnik a káosz is. Valójában viszont épphogy a pasid a kiváltó oka annak, hogy ennyire feje tetejére álltak a dolgaid. Olyan ez, mint egy függőség, aminek a mellékhatásait akkor érzed meg, ha már nincs ott a srác. Ne ez legyen a motiváció arra, hogy még egy esélyt adj; előbb rakd rendbe a saját életedet, és utána gondolkodj el ezen.
Forrás:

A szakítás egyik hátránya, hogy hatalmas érzelmi lavinát indít el benned. Ugyanakkor arra is ráébredsz ezek után, hogyan fektesd azt az energiát a saját fejlődésedbe, amit eddig az exednek adtál. Valójában ez az az időszak, amikor az emberek a legtöbbet haladnak előre az életükben, és igazán megerősödnek. Ha ezt már sikerült elérned, nem biztos, hogy jó ötlet visszatérni egy lezárt kapcsolathoz. Hiába hitetnéd el magaddal, hogy ezt a sok energiát továbbra is a saját fejlődésedre fordítanád, valójában ahogyan telne az idő, úgy térne vissza minden a régi kerékvágásba.