Galéria

Ki lehet A.D.? A leggyanúsabb gyanúsítottjaink A Pretty Little Liarsból

Forrás:

Lucas Gottesman

Mindig is volt benne valami furcsa, utálta Alisont, és Hanna is félt tőle régebben (tudod, amikor beleborította őt a csónakázótóba), ezzel a képregényes szállal, na meg azzal, hogy Charles-szal (akár Charlotte-tal) nagy barátok voltak, és neki panaszkodott a lányok gonoszságairól, eléggé erősen gyanúsítottunk az A. D. címre.


Forrás:

Mary Drake

A. D. azt ígérte, ha a lányok megnyerik a társasjátékot, azaz elvezetik őt Charlotte gyilkosához, nyernek, és nem kell aggódniuk a börtön miatt. Na, ki vállalta magára Elliot Rollins meggyilkolását (helyettük) pont azután, hogy kiderítették, Mona ölte meg Charlotte-ot?


Forrás:

Paige McCullers

Furcsamód nagy figyelem irányul Paige-re ebben az utolsó évadban, de korábban is többször volt már gyanúsan sejtelmes körülötte a helyzet, emellett gyűlöli Alisont. 


Forrás:

Andrew Campbell

Rég nem hallottunk felőle, pedig róla már kiderült, hogy rosszban sántikál, valamint ő is örökbefogadott gyerek, ráadásul lehet, hogy a valódi neve nem is Andrew Campbell, hanem Andrew Drake.


Forrás:

Melissa Hastings

Mindig volt egy érezhető ellentét Melissa és a lányok (főleg Spencer között), és mint tudjuk, nem áll tőle távol a gyilkosság sem (bár nem szándékosan, de élve temette el Betthany-t…). Gyanúsan eltűnik majd feltűnik a sorozatban, és többször is ráterelődött már az A-gyanú, és mivel Wren az ex-vőlegénye, akár vele is szövetkezhetett.

 


Forrás:

Wren Kingston

Valahogy mindig nagyon ködös az ő feltűnése, a receptjei nagy kupacban sorakoztak A. D. kezében, mikor bevágtak jeleneteket, Melissával sem teljesen tiszta, mit szervezkedtek... nagyon helyes, de nagyon gyanús a srác!


Forrás:

Spencer Hastings

Igen, már rajta is volt az a bizonyos fekete kapucnis pulcsi, és aztán kiderült, hogy csak kémkedni állt át az A-csapatba. De Spencerben mindig is volt valami fura (és ezt úgy mondom, hogy ő a kedvenc karakterem a lányok közül), valami törékeny, mintha egy bomba lenne, ami robbanásra kész. Már az elején, amikor ő volt a gyanúsított Alison megöléséért, majd amikor ideg-összeroppanása lett, amikor leitta magát akció közben... Sok hibát követett el a 7 évad alatt, de a legszembetűnőbb húzása csak a minap jutott eszembe: a reptéren Wrennel beszélgetett, és nagyon zavart volt, mikor Ezra meglátta őket (ITT vissza tudod nézni a jelenetet), nem akarta, hogy bárki megtudja, hogy ott látták. Vajon miért?! Vaaagy Spencer nem is Spencer, hanem…


Forrás:

Spencer ikertestvére (?)

Olvastam egy elég erős teóriát, miszerint nemcsak Mary Drake és Jessica DiLaurentis voltak ikertestvérek, hanem Mary maga is ikreknek adott életet. Volt egy konkrét jelenet, amikor Hannah azt hitte, álmában látta Spencert, mégis mintha fizikailag is érezte volna a jelenlétét, a jelenetben pedig Spencer (akinek feltűnően nem volt ott a frufruja, és nagyon érdekelte, Hannah tudja-e, ki ölte meg Charlotte-ot! (ITT nézheted vissza) ugyanazt a dalt dúdolta, amit Mary dúdolt Spencernek, miután rálőttek. Lehet, hogy valamikor az ikertestvér Spencer helyére lépett? Itt egy elég jó összeállítás a nyomokról, amelyek erre a teóriára utalhatnak.