Galéria

5 perces tevékenységek, amik egészségesebbé tesznek

Forrás: Nyújts naponta párszor az asztalodnál! Mozgasd át a végtagjaidat, hogy ne álljanak be!
Forrás: Készíts egészségesebb, főzés és sütés nélküli reggeliket! Ilyen például a chia puding.
Forrás: Fűszerezd, ízesítsd jobban az ételeidet! Válassz olyan fűszereket, amelyek köztudottan jótékony hatással bírnak, mint például a csili vagy a fahéj.
Forrás: Tarts 5 perc szünetet! Szusszanj egyet munka közben! Figyelj a légzésedre, pihenj pár percet, töltődj fel!
Forrás: Állíts be az éjszakai módot a telefonodon! Ezáltal melegebb színre vált a képernyő, ami nem ingerli annyira a szemedet; a bejövő hívásokat, értesítéseket pedig blokkolja, hogy zavartalan legyen az éjszakád.
Forrás: Vedd be a vitaminjaidat! (Ez tényleg csak pár másodperc.) Egyél vitaminban dús ételeket!
Forrás: Mindig ágyazz be reggelente! Így tisztább, rendezettebb otthonba térhetsz haza, ami sokkal jobban esik majd, mintha rendetlenség fogadna. Kipihentebben alhatsz egy hívogatóbb ágyneműben.
Forrás: Igyál gyógynövényekből készült teát! Hárs, borsmenta, kamilla, mézbokor. Nézz utána, hogy melyik mit tud, és iktasd be a délutáni rutinodba valamelyiket!
Forrás: Napi 5 percert edzz szivacshengeren!
Forrás: Csomagolj magadnak ebédet! De a legjobb, ha minden étkezésre előre becsomagolsz, így meglesz a napi 5 evés, és biztosan egészségesebb ételt fogsz fogyasztani.
Forrás: Tegyél spenótot a smoothie-ba! Antioxidánstartalma miatt igazi vitaminbomba a szervezetednek.
Forrás: A boltban vásárolt zöldségeket mosd meg alaposabban! Sosem tudhatod, mennyit és milyen körülmények közt utazott a zöldséged, amíg a kosaradba került.
Forrás: Mindig tarts egy palack vizet az asztalodon, ahol dolgozol! Ha kell, címkézd is fel, valami motiváló szöveggel, mint például 'igyál belőlem, hogy energikus maradj!'.
Forrás: Csinálj egy-két nyújtó mozdulatsort, amíg tévézel! Az esti híradó alatt például pont jó, mert az se nem túl hosszú, se nem túl rövid.