Galéria

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha SKORPIÓ jegyű vagy!

Forrás: Skorpióként szinte bármit megtennél a családodért, és azért, hogy amikor együtt töltitek a szabadidőtöket, az igazán emlékezetes legyen. Rendszerint kiteszed a lelked azért, hogy megtaláld a legklasszabb úticélokat, most azonban nem kell túl sokat keresgetned, mert helyetted is szemezgettünk a legjobbak közül. Íme, egy remek alternatíva repülős, gyerekes utazáshoz!
Forrás:

A csodálatos és hatalmas víz közelsége nemcsak téged ragad magával, hanem a gyerekeket is. Olyan szállást érdemes választanod, ahol egész nap elvannak a gyerekek, és ahol közel van a vízpart is, hogy lehessen egy jót közösen homokozni, sárkányt reptetni vagy vízilabdázni. Minden játékos tevékenység ellazít, és az sem kizárt, hogy kipróbálsz valami számodra addig ismeretlen vízi sportot, ami hozzájuttat némi adrenalinhoz.

Szállástipp: Pierre & Vacances Village Fuerteventura OrigoMare
Forrás: Néha magadra, magatokra is kell gondolnod! Ha van rá lehetőségetek, hogy elbújjatok a világ elől egy hétre vagy néhány napra, akkor tényleg olyan utazást érdemes választanod, ahol igazán hátradőlhetsz végre és naphosszat lógathatod a lábad. Persze azért egy kis kultúrprogram mindig jólesik, ezért ezt választottuk a csillagjegyedhez!
Forrás:

Egy igazi gyöngyszem városkát ajánlunk számodra, amelynek színei és lüktetése egész biztosan magával ragad majd. Bárhova is mész, itt nem fogsz éhen maradni, mindenütt fantasztikus ételekkel és vendégszertettel fogadnak majd. A csodálatos strandokban sem kell csalódnod, és rengeteg látványosságot, természeti szépséget is tartogat számodra a sziget belseje. 

Szállás tipp: Macaris Suites & Spa
Forrás: Gyorsan bepakoltok a kocsiba és meg sem álltok egy izgalmas tengerpari városig. Ott azután sokszínű program vár rátok, és a felfedezés után mindig teljes kényelembe térhettek vissza egy nyári meleg nap után. Ez az autós városnézés épp neked való!
Forrás:

Odáig leszel a hangulatos olasz kávézókért, a szűk kis utcákért, a gondolázásért és úgy összességében az ott tapasztalható életérzésért. Ugyan apró városkának tűnik Velence, mégis jó néhány nap kell hozzá, hogy bejárd és felfedezd, de ha hajózgatni támad kedved a környéken is, ajánljuk figyelmedbe Muranót és Buranót: előbbi esetében az üveg, utóbbinál a csipke birodalmába csöppenhetsz. 

Szállás tipp: Hotel Delfino Venezia Mestre
Forrás: Ha nem akartok gyerekekkel repülőre szállni, azt is megértjük. Sokszor jobb, ha annyi csomagot visz az ember, amennyit csak szeretne, és van úgy, hogy kényelmesebb az utazás néhány beiktatott pihenővel. Azt szereted, ha mindent az ellenőrzésed alatt tarthatsz, így pontosan megtervezheted az útitervet a megállókkal, s az útközben megcsodálható látnivalókkal. Ez egy remek alternatíva autós, gyerekes kiruccanáshoz!
Forrás:

Talán utoljára te magad is gyerekként jártál errefelé a szüleiddel. Mostanra azonban igazi turistaparadicsommá változott, a szó jó értelmében. Ha közepesen hosszú utazást terveztek a gyerekekkel, élvezthető és szép környezetet kerestek, irány a Napospart! Számos vízipark és vidámpark közül válogathattok, ha gyerekprogramról van szó, de egy városlátogatás is beleférhet, ez esetben nézzétek meg a műemlékekben gazdag Neszebart.

Szállás tipp: Premier Fort Club Hotel