Galéria

Ilyen virág illik a menyasszonyi csokrodba a horoszkópod szerint

Forrás:

A csupaszív, szenvedélyes és igényes Kos jegyűekhez kiválóan passzol a nárcisz sokoldalúsága. Változatos színeivel szinte minden csokor gyönyörű dísze lehet, de egymagában is megállja a helyét. Akárcsak a Kos jegyű menyasszony, úgy ez a virág is a frissességet, az állandó megújulást sugározza magából, hiszen minden évben vele érkezik meg a tavasz.
Forrás:

A ragaszkodó és büszke Bika egyúttal igen kifinomult ízléssel is megáldott. Neki a rózsa a tökéletes választás, hiszen épp oly büszke, erős és stabil lábakon áll a növény, mint a csokor viselője. Ugyanakkor tüskéivel azt is szimbolizálja, hogy ez a házasság sérthetetlen lesz, hiszen a menyasszony minden erejével annak harmóniájáért fog dolgozni.
Forrás:

Az Ikrek szereti a szabadságot, így igazán hosszas megfontolás után jut el az oltárig. Hűsége szimbóluma kell legyen a virág, amit erre a napra választ, a bazsarózsa csodálatos szirmaival pedig egyszerre az Ikrek minden gondolatát magába zárhatja, ugyanakkor ki is fejezheti a megjelentek felé.
Forrás:

A Rák örökre emlékezni fog az esküvője minden egyes mozzanatára, így a virágok megválasztása az egyik kulcsfontosságú eleme a szervezésnek. Valami igazán egyedire vágyik mind formában, mind pedig illatban, erre pedig az egyik legtökéletesebb megoldás számára a jázmin.
Forrás:

Egy Oroszlán számára a tündöklés kérdése nem is kérdés. Szereti a vidám, színpompás árnyalatokat, így a buja és színes csokrokat neki találták ki. A boglárka számára kitűnő választás, hiszen rengeteg árnyalatban létezik és minden csokrot varázslatossá változtat.
Forrás:

A Szűz jegyű menyasszony nem elégszik meg a majdnem tökéletessel. A virág számára a tökéletesség egyik szimbóluma, amelynek segítségével az esküvőjéből mesebéli helyszínt varázsolhat. A hortenzia a hatalmas, színes és pasztell viráglabdáival még távolból is fantasztikusan kiemeli majd viselőjét.
Forrás:

Egyensúly és szépség. Talán ez a két kulcsszó a Mérleg nagy napján. A virágoknak kecsesnek és törékenynek, ugyanakkor sérthetetlennek kell látszaniuk, amilyen az ara is. Fantasztikus kompozíció készülhet kálákból a menyasszony számára, válasszon szinte bármilyen pasztell vagy élénkebb árnyaltot.
Forrás:

Szexi és provokatív, feltűnő és érzéki. Mindez egyben a Skorpió menyasszony, és ennek érvényre kell jutnia a virágaiban is. A hatalmas fejű és erősen illatozó liliom pedig minden tekintetet arra fog irányítani, aki azt a kezében tartja az oltár előtt.
Forrás:

Kedves, bohókás és imádja a kalandot. Ilyen egy igazi Nyilas menyasszony, így virágot is olyat választ magának, amelyben ezek a jegyek egytől egyig megtalálhatók. A tulipánnak mára már annyi fajtája létezik, s szinte elképzelhetetlen, hogy egy válogatósabb Nyilas ne találja meg benne a számítását. Különösen jó választás a papagájtulipán, amelynek cakkozott feje kiemeli őt a csokorból.
Forrás:

A Bak úgy érezi, neki valami igazán egyedit, valami nagyon különlegeset kell találnia ahhoz, hogy kellően ki tudja fejezni önmagát a virágokon keresztül (is). Igazán páratlan szépség számára a hunyor, amelynek bizonyos fajtái ma már védettnek számítanak, ugyanakkor a virágkötők igazi különlegességként tartják a repertoárban.
Forrás:

A Vízöntő igazi extravagáns jegy. A csillagjegy szüllöttjének belső késztetése, hogy teljesen megkülönböztesse magát másoktól, hogy valmaivel igazán kitűnjön a tömegből. Az esküvőjén ezt egy igazán kecses és páratlan szépségű virággal teheti meg, amely ugyan leginkább tűzpiros vagy bordós árnyalatairól ismert, de lehet kapni fehér, pasztell, s akár sárga színekben is. Ő az amarillisz.
Forrás:

Igazi álomvilágot képzel magának a Halak az esküvőjére. Valami olyasmit, amelybe ő maga sokszor visszahúzódik elmélkedni, csak ezt most a valóságban teszi. Ehhez az álomszerű helyszínhez pedig hozzátartoznak a buja, lehetetlennek tűnő dekorációk is, az egymásba fonódó és földig érő virágok is. Ezt a fajta képlékeny világot szimbolizálhatja számára az orchidea, amely törékeny bájával fantasztikusan mutat majd a Halak menyasszony kezében.