7 diétásnak hitt tipikus grillétel, ami igazából nem is diétás
Főtt kukorica
Nem, nem maga a zöldég hizlal, hanem az a vaj, amivel bedörzsölik, és minden egyéb finomság, amivel még meg lehet spékelni.
Steak
A steak sok diétában megengedett, ám a zsírosabb fajtákban, mint a rib-eye vagy a T-bone akár 40 gramm zsír is megbújhat. Ha már steak, akkor válaszd a hátszínt, amiben csak 20 gramm zsír található.
Krumplisaláta
'De hiszen csak egy kis majonéz van benne' – aha, egy kis adagban is akár már 20 gramm zsír lehet, a csendes gyilkos pedig pont az emlegetett kis majonéz.
Mártogatós
Minden, amiben krémtúró, krémsajt és majonéz van, azzal egyenes arányban nő az edzőteremben eltöltött percek száma.
Coleslaw
Avagy a klasszikus amerikai káposztasaláta, ami sajnos túlságosan finom és túlságosan sok majonézzel készül.
Saláta
Mindig figyelj arra, hogy milyen öntettel készül. Ha ecetes vagy olajos az öntete, akkor jöhet, de a bolti ezerszigetben és társaiban rengeteg a mesterséges adalékanyag, cukor és zsír, két evőkanálban akár már 15 gramm is lehet.
Borda
Számolj azzal, hogy sem az oldalas, sem a borda nem esnek a soványhús-kategóriába, nem beszélve a különböző mázas szószokról, amikkel grillezés előtt sokszor bekenik őket.