Galéria

Már most tudjuk 2018 trendszíneit

Forrás:

Vonzódás

Három szín jellemzi: a kék egy különleges árnyalata (a polcok mögött), az élénk pink és a megnyugtató, harmonikus barna. A 'vonzódás' palettája az emberek és helyek közti kapcsolatot ünnepli. Illetve arra reflektál, hogyan változott az életünk, mert állandóan mozgásban vagyunk, miközben otthonról végzünk el iskolákat vagy dolgozunk, a színek kombinációja ehhez az életstílushoz illeszkedik: megnyugtató, de váratlan és mókás is egyszerre.

 


Forrás:

Kapcsolódás

A technológiai innováció ihlette paletta vibráló kékből, szinte a neonra emlékeztető élénk zöldből és jól szaturált narancs- és citromsárgából áll. Modern, játékos és nagyon színes stílus ez, amely úgy működik a legjobban, ha egyszerre csak 2 ennyire élénk színt használunk, s mellé semleges és vízfestékszerű, elmosódott árnyalatokat választunk.

 


Forrás:

Őszinteség

A minimalista trend továbbra is jelen lesz, de kevésbé idegen és strukturált formában. Az 'őszinteség' egyszerűsége tele van lehetőségekkel, azt jelenti, hogy tudatosak vagyunk, a jelenben élünk és olyan környezetre vágyunk, amely kiszakít a hétköznapokból és feltölt minket. A lágy, homályos zöldek, a szemnek kedves, finom rózsaszínek és a semleges, krémes árnyalatok jellemzik. Felejtsd el az erős fényeket és a személytelen, éles kontrasztokat, ez a stílus a színek szabad áramlásáról szól. Ne is határozd meg előre a színpalettát, hagyd, hogy természetesen, a megérzéseid alapján alakuljon ki egy szoba színképe.