Galéria

Ez a négy csillagjegy esik a legkönnyebben szerelembe

Forrás:
Kos

A Kos nemcsak a horoszkópok sorrendjében az első, hanem a romantikában is. Mivel kissé türelmetlen vagy, nem töltesz túl sok időt a szerelembeesés fázisában – a mottód, hogy most vagy soha. Ha megtetszik valaki, teljesen rá fókuszálsz, és mindent megpróbálsz bevetni, hogy végül egymás karjaiban kössetek ki. Innentől nincs is megállás, hiszen addig nem adod fel, amíg nem teljesül a vágyad! Sajnos, ami egyszer előny, az máskor hátrány; mivel nincs időd kiismerni a másik felet, így nem egy csalódáson kellett már túltenned magad.

Forrás:
Rák

Amikor megtetszik valaki, a gondolataid máris messzire szárnyalnak. Még nem is beszéltél a sráccal, de képzeletben már látod is a közös lakásotokat, az esküvőt, sőt, még a vezetéknevét is hozzápróbáltad a sajátodhoz. Bármivel meg tudod győzni az embereket, így saját magaddal is könnyen elhiteted, hogy azonnal szerelmes vagy. Ehhez pedig nincs is szükséged túl sok mindenre: sokszor egy érzéki tekintet vagy egy ellenállhatatlan mosoly is elég neked a gyengéd érzésekhez. 

Forrás:
Oroszlán

Ebben a csillagjegyben csak úgy dúl az önbizalom! Épp ezért fordul elő veled, hogy sokszor első benyomás alapján biztos vagy abban, hogy a találkozásotok egy boldog kapcsolat kezdete. Csak az igazán magabiztos emberek képesek felismerni a köteléket első pillantásra – és nálad magabiztosságból biztosan nincs hiány. Nagyon szenvedélyes vagy, így amikor valakivel jó beszélgetésbe keveredsz, könnyen elragadnak az érzések. A benned lakozó dominanciával aztán könnyen meg tudod nyerni a srácot, csak figyelned kell arra, hogy ne uralkodj felette.

Forrás:
Skorpió

Amikor felveszed a szemkontaktust egy ismeretlen sráccal, nagyon kíváncsi leszel arra, vajon ki is az a személy. Mivel kifejezetten bátor vagy, ezt általában ki is deríted; ha pedig tetszik, amit látsz, meg is szerzed magadnak. Nagyon szenvedélyes vagy, imádod az Audrey Hepburn-féle esőben csókolózos pillanatokat, így nem csoda, hogy első látásra képes vagy szerelembe esni.