Galéria

10 ruhadarab, amitől instant jól öltözöttnek fogsz tűnni

Forrás:

Motoros bőrdzseki

A bőrkabátot még azoknak is érdemes kipróbálnia, akiktől alapvetően távol áll a Rock 'n' Roll életérzés. Párosítsd egy térdig érő nyárias ruhához, szaténnadrághoz vagy maxiszoknyához, így a végeredmény szupernőies, mégis vagány marad.


Forrás:

Tökéletes szövetnadrág

A nadrágtrendek minden szezonban változnak, ami évekig tiltólistás, az egy csapásra trendinek számít, ám egyvalami sosem megy ki a divatból, a jól szabott szövetnadrág, amiből minden nőnek szüksége van legalább egy darabra. 


Forrás:

Klasszikus napszemüveg

Victoria Beckham szerint a napszemüveg olyan, akár egy aláírás. Felteszi az i-re a pontot, minden szetten csavar egyet, kár lenne nem élni ezzel a lehetőséggel, nem?


Forrás:

Statement fülbevaló

Azokon a napokon, amikor már nincs kedved máshoz, csak egy farmerhez és egy fehér pólóhoz, akkor jön jól egy ilyen kiegészítő. Az uncsi basic szettet azonnal izgalmasabbá varázsolja.


Forrás:

Tweedzakó

Ha nem is egy Chanel landol a szekrényedben, minden nőnek kell egy tweed vagy buklé kabát. Stílusos, kortalan, elegáns, és ez az a fazon, ami minden testalkathoz tökéletes lehet.


Forrás:

Törpesarkú

Semmi nem ad olyan önbizalmat egy nőnek, mint a magas sarkú cipő. Igen, de ne felejtsük el, hogy ez az önbizalom pont addig tart, amíg magabiztosan tudunk járni benne. Ne törj túl magasra, 2-5 centis sarok bőven elég a hétköznapokra és a buliban is.

 

Forrás:

Kétsoros blézer

Ha elmúltál már 20, akkor nincs mentséged, hogy miért nincs már egy ilyen darab a szekrényedben. A mi kedvencünk a kétsoros változat, ami jóval izgalmasabb, mint a klasszikus fazon. És hogy mennyire öltöztet? Nincs is kérdés!


Forrás:

Vibráló topán

Sok feketét hordasz? Nincs ezzel semmi gond, de ne felejtsd el, hogy a homogén szettek elnyomnak téged. De ne aggódj, nem kell paradicsommadárnak öltöznöd, elég egy vidám cipő, és máris kitűnsz a szürke tömegből.

 

Forrás:

Bőrtáska

Avagy egy tisztességes bőrtáska. Persze lehet néha vászontáskát vagy csini crossbody-t hordani, egy közepes méretű valódi bőrtáska elengedhetetlen a gyűjteményedben.

 

Forrás:

Ballonkabát

Nem véletlen, hogy a Burberry ikonikus darabjának 160 éve töretlen a sikere. Instant homokóraalakot csinál – és a legzordabb időjárásnak is ellenáll.