Galéria

5 dolog, amit akkor érzel, ha megtaláltad az Igazit

Forrás: Jól érzed magad a bőrödben

És nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is. Sőt, utóbbi különösen fontos tényező! Mindenkinek vannak kicsit bosszantó vagy akár furcsa szokásai, de a pasid mellett egyáltalán nem érzed rosszul magad ezek miatt. Nem gondolod úgy, hogy rejtegetned kéne bármit, hiszen pontosan tudod, hogy a barátod úgy szeret, ahogyan vagy. Egy életre szóló kapcsolatban pedig nagyon fontos, hogy saját magadat tudd adni a párod mellett, hiszen még a legjobb színészek sem tudnak örökké szerepet játszani! 
Forrás: Mindig vonzódsz hozzá

Egyetlen kapcsolat sem működhet vonzalom nélkül, de az igazi bónusz az, ha ezt mindig érzed is. Mindegy, hogy éppen edzeni indul a régi trikójában vagy kócos hajjal mászik ki az ágyból reggel, számodra mindenkor tökéletesen néz ki. Van az a különleges érzés, amikor sehogyan sem tudsz betelni a másikkal, és ezt ritkán tapasztalják az emberek hosszú időn át – pláne ilyen intenzíven.
Forrás: Mindent meg tudtok oldani – viták nélkül

Valószínűleg te is ismersz olyan párokat, akik állandóan vitatkoznak valamin. Sőt, akár az is lehet, hogy a régmúltban te is belekerültél egy ilyen kapcsolatba. A mostani különlegessége épp abban rejlik, hogy nincsenek gyakori konfliktusok közted és a barátod között. Ha valamiben mégsem értetek egyet, könnyen meg tudjátok beszélni veszekedések nélkül, hiszen felesleges időpazarlásnak érzed, ha éppen rosszban vagytok valamiért. 
Forrás: Bármiről tudtok beszélgetni

Őszinteség nélkül nem sokáig húzza egy kapcsolat, épp ezért olyan klassz, hogy te bármiről tudsz beszélni a pasiddal. Egyszerűen nem jutna eszedbe egyetlen apróság sem, amit nem tudsz megosztani vele, kezdve az időjárástól egészen a legnagyobb gyerekkori félelmedig. Hosszútávon ez az egyik legfontosabb részlet: a tény, hogy mindennel fordulhatsz hozzá, s a kapcsolat valódi biztonságot nyújt mindkettőtök számára.
Forrás: Úgy érzed, minden összepasszol

Emlékszel még azokra a kapcsolatokra, amelyekben folyton valamilyen problémába ütköztetek? Akármit igyekeztetek csinálni, mindig újabb akadályba ütköztetek, ami végül szakításhoz vezetett. Aztán megismerted a mostani barátodat, és hirtelen minden olajozottan halad előre. A dolgok természetesek és magától értetődőek, nincsenek kínos szituációk, és egyszerűen biztos vagy benne, hogy ez más, mint amit korábban tapasztaltál.