Galéria

Ilyenek az ágyban az egyes csillagjegyek

Forrás:

Mivel impulzív, merész és makacs vagy, az ágyban is ez jellemző rád. Szívesen megosztod a pároddal, mire vágysz, de tőle is elvárod, hiszen nem szeretnéd, hogy bármi is meggátoljon a célod elérésben – még a hálószobában sem.


Forrás:

Hihetetlenül érzéki vagy, szakértőként szervezel romantikus estéket. Nem kell hozzá sok, hogy valaki felkeltse az érdeklődésed – ennek pedig a párod is örül.


Forrás:

Mivel intellektuális természeted van és beszélni és szeretsz, ezt a két tulajdonságodat az ágyban is kamatoztathatod. Szereted a piszkos beszédet és persze nem habozol, ha meg kell osztani a pároddal azt, miről fantáziáltál.


Forrás:

Érzékeny vagy, a saját védelmedre rengeteg időt és energiát szánsz. Kicsit több időre van szükséged ahhoz, hogy levetkőzd a gátlásaid, ugyanakkor a hosszú előjáték a hatalmas orgazmus velejárója.


Forrás:

Imádod a drámát és a spontaneitást, ezért a szerepjátékoktól és a filmbe illő, gyertyás szeretkezéstől sem riadsz vissza.


Forrás:

Gondoskodó természeted az ágyban is megmutatod, különösen akkor, ha érzelmileg is kötődsz a párodhoz. Ebben az esetben semmi nem állíthat meg!


Forrás:

Általában többet gondolkozol a kapcsolatodon, mint a többi jegy szülöttei. Többnyire keményen dolgozol azért, hogy megtaláld, mi tetszik a párodnak és úgy kényeztesd, ahogyan az neki a legjobb.


Forrás:

A legszexibb jegy mind közül. Érzelmileg túlfűtött vagy, általában sokat gondolsz a szexre. És az orális örömökben is elég jártas vagy.


Forrás:

Általában több szívet törsz össze, mint amennyit szeretnél, hiszen nagyon nyitott ember vagy. Szereted játékként felfogni a szexet – a jó értelemben.


Forrás:

Néha kissé érzéketlen vagy az ágyban. Ha viszont sikerül elengedned magad, csillagos ötösre szeretnél vizsgázni szexből.


Forrás:

Kissé furán viselkedsz néha, a párod párszor úgy érezheti, hogy nem kötődsz hozzá. Ugyanakkor mindig nyitott vagy az újdonságok kipróbálására.


Forrás:

Édes, érzékeny természetedet és empátiádat az ágyban is hasznosítod. Általában megjegyzel mindent, amit a párod szeret és törekszel arra, hogy mindent úgy csinálj, ahogyan neki a legjobb. És a skorpiókhoz hasonlóan csodákra vagy képes a száddal.