Galéria

Sztárevolúció: kedvenc hírességeink átváltozásai a kezdetektől napjainkig

Forrás: Az egyik legnagyobb arc Hollywoodban: Tom Hanks még mindig tud nekünk meglepetéseket okozni
Forrás: Csak nekünk tűnik úgy, hogy Russel Crowe egyre szőrösebb és nagyobb lesz?
Forrás: A jó öreg Arnoldnak még ennyi év után is van hely a képrenyőn!
Forrás: Talán az egyik leganagyobb átváltozóművész, Jim Carrey manapság már otthon hagyja a maszkját...
Forrás: Talán egyetérthetünk abban, hogy Nicholas Cage valahol a lángoló halálfej környékén kezdtett el nagyon lefelé menni a lépcsőn...
Forrás: Charlize Theront sosem zavarta, ha épp elcsúfították vagy túlontúl megszépítették egy jó szerep kedvéért...
Forrás: Titkon még mindig imádjuk Johnny Deppet, csak ne csinálna újabban annyi élvezhetetlen filmet...
Forrás: Bizony, a felülmúlhatatlan Robin Williams jó sok arcát megmutatta a közönségnek.
Forrás: Liam Neesonról mostanság mindig az 'Elrabolva mémek' jutnak mindenki eszébe, pedig bőven akad még jó szerepe a színésznek
Forrás: Mindenki kedvenc szuperhőse, a humorzsák Robert Downey Jr., aki e szerepben maradt a DVD-audiókommentárig. Csak hogy egyik kedvenc karakterét idézzük
Forrás: Angelina Julie nemcsak a filmvásznon, hanem a való életben is folymatosan meglepetéseket szerez rajongóinak. Vajon mit üzenne most a 'jövőből' az egykori Lara Croftnak?
Forrás: Ryan Reynolds mintha épp manapság próbálna úgy igazán kibontakozni. De azért bőven van már mire visszatekintenie neki is.
Forrás: Samuel L. Jackson mögött is hosszú út áll, a legkülönfélébb karakterekkel. Apropó, azt tudtátok, hogy mit jelöl az 'L' a nevében? Nos, teljes neve: Samuel Leroy Jackson. Ilyen egyszerű.
Forrás: A nemrég megboldogult Alan Rickman is rendkívül sok izgalmas percet szerzett nekünk, egészen a Die Hardtól kezdve, nagy kedvencünkig, az Igazából szerelemig.
Forrás: Az idősebb korára végtelenül laza színész, Harrison Ford esetében igen nehéz lenne megmondanunk, hogy melyik tőle a kedvenc karakterünk. Legyen elég annyi, hogy szinte bármit eljátszhat, mi vevők leszünk rá!