Galéria

10 tipp, hogy a szex ne csak 5 percig tartson

Forrás:

Szexológusok szerint nagyban növeli a vágyat, az orgazmus sikerességét és az együttlét idejét, ha bőven teret engedünk az előjátéknak. Ennek része lehet a maszturbáció is, amikor a kontroll nálunk van, a partner pedig csak figyel, és valószínűleg hatványozottan felizgul majd. A másik, hogy a pettingbe vonjunk be nyugodtan játékszereket, szexuális segédeszközöket is, és vidáman kényeztessük egymást és magunkat.


Forrás:

Ha partnerünk túl korán megy el, a magömlés megakadályozásának egyszerű fizikai módszere, ha a makk tetejét kicsit összenyomjuk, és persze abbahagyjuk az izgatást. A préselés a pénisz tetején késleltetheti a magömlést.


Forrás:

Bár sokan nem szeretik, az óvszer ilyen esetben is hasznos lehet. Aki gyorsan elmenő fajta, annak húzhatja az idejét az extra védőréteg.


Forrás:

Mindenki tudja, melyik pózban tud a leggyorsabban elmenni, vagy melyiktől pörög fel teljesen. Ha azonban azt érezzük, hogy közel a csúcs, váltsunk helyzetet, és az intenzitáson is változtassunk! Még az is lehet, hogy új pozíciókat fedezünk fel, mely sok örömmel jár majd.


Forrás:

A szex nem verseny. Igenis tarthatunk apró szüneteket, megállhatunk. Ez nem azt jelenti, hogy kávézzunk egyet, vagy írjunk meg egy sms-t, de a csípőmozgások helyett szavakkal húzzuk egymást, vagy jöhet egy csókcsata, vagy érzéki simogatás.


Forrás:

Az intimtornát általában csak a nők ismerik, pedig a Kegel-gyakorlatok a pasiknál is megnövelhetik a teljesítőképességet. Ilyenkor a medencefenék izomzatot kell edzeni összeszorító és elernyesztő mozdulatsorokkal. Az intimtorna segíthet a férfi orgazmusát is javítani, és még számos jótékony hatása van. Persze ezt nem szexidőben kell csinálnia!


Forrás:

Sok férfi szégyelli, hogy hamar elmegy, néha emiatt a párok szexuális élete zátonyra is fut. A beszélgetés segíthet, ha a férfi tudja, hogy nyitottan és megoldást keresve, segítő szándékkal fordulunk felé. Érdemes vele megbeszélni a szóba jöhető praktikákat, kideríteni van-e valami probléma, stressz, ami a vállát nyomja esetleg. És hasznos lehet az utójáték is, amely erősíti a partnerek közti kohéziót.


Forrás:

Ha minden kötél szakad, léteznek „késleltető spray-k” is, amik kicsit megbizsergetik a péniszt, és lassítják a csúcsra jutást.


Forrás:

Néha az okozza a korai függöny levonást, hogy a partnerek nem tudják és érzik, mi a másik számára a megfelelő. Iktassatok be közös maszturbációt, amikor megtapasztaljátok egymás erogén zónáit, látjátok, ki mit szeret, és mi az a pont, ahonnan már nincs visszaút.


Forrás:

A szexuális problémáknak sokszor nincs is közük a szerelmeskedéshez, hanem más stressz- vagy szorongásfaktorok okozzák. Ha hosszú távon vannak problémák, és nem sikerül a kapcsolaton belül felfedni ezeket, érdemes lehet szakember segítségét kérni.