Galéria

Furcsa, de nagyon is gyakori szexfétisek

Forrás:

Arról már biztos sokan hallottak, vagy akár tapasztalták is, hogy a fül egy elég erős erogénzóna. Vannak, akik teljes gyönyört élnek át, mikor füleiket harapdálják. Az oculophilia egy másik érzékszervre, a szemre fókuszál. Akinek ez a fétise, az imádja a szemet nyalogatni, puszilgatni. Ezzel viszont vigyázni kell, mert a nyállal akár baktériumokat is bevihetünk.


Forrás:

Szintén az arc és érzékszervek fétiseihez köthető, amikor valaki a másik fogait szereti nyalogatni vagy tovább megyünk…fogászkodni vele. A legbizarrabb esetekben az odontophil hajlamú ember akár fogorvosi eszközöket is alkalmazhat, de ismert bűnelkövető is, aki arra gerjedt, hogy kihúzta mások fogait.


Forrás:

Az ókori Görögországból származó fétis nagyon elvetemült. Tulajdonképpen a zoophilia egyik ága, azt jelenti, amikor valaki kígyók vagy egyéb hüllők hosszú részeit helyezi be magának.


Forrás:

Nos, ez a BDSM-ben elterjedt fétis, amikor az uralkodó, domináns fél az orgazmus szélére juttatja az alárendelt partnert, majd huss, félbeszakítja a dolgot. Persze ennek is a hatalomhoz van köze.


Forrás:

Ez egy sokkal szelídebb fétis, az illatokhoz van köze. Az osmolangiás begerjed bizonyos szagokra, illatokra, amik általában szexuális játékokhoz, segédeszközökhöz, ruhadarabokhoz köthetőek.


Forrás:

Odexalagnia azaz vámpír fétis. A neve sokat elárul: az ilyen emberek szeretnek harapdálni, akár odáig is elmennek, hogy a másikat megsebezzék, és ettől teljesen begerjednek.