Galéria

A megcsalás 6 leggyakoribb oka

Forrás:

Önbizalomhiány

Bármennyire furcsa, ez így van! Vannak helyzetek, amikor egy férfi nem elég a boldogsághoz, akárhogy is próbálkozik. Valószínűleg azért keresi sok nő másnál a boldgoságot, mert úgy akarja érezni, hogy vonzónak, szexinek tartják.


Forrás:

Unalom

Ha egy nő nem elégedett a munkahelyével, a kapcsolatával – vagy egyszerűen unalmasabbá vált valamiért az élete, elhatalmasodhat rajta az üresség érzése, ami később sajnos rossz döntésekhez is vezethet. Ettől persze a megcsalás az megcsalás.


Forrás:

A romantika hiánya

A legtöbb nőt le lehet venni a lábáról még a legapróbb romantikus gesztussal is. Ha a kapcsolatából ez hiányzik és hosszú ideje nincs változás, könnyen lehet, hogy másnál keresi majd a boldogságot.


Forrás:

Ha a párjuk függőséggel küzd

Számtalan történet szól arról, hogy valaki azért csalja meg a párját, mert az alkoholista vagy drogfüggő, és így menekül a rossz kapcsolatból.


Forrás:

Életközepi válság vagy hormonzavar

Amikor egy nő bepánikol az idő múlásától, könnyen hozhat rossz döntéseket, ahogyan a férfiak is.


Forrás:

Kirekesztve érzi magát

A megcsalás újabb gyakori oka az, amikor valakivel nem foglalkozik a párja, tulajdonképp szinte testvérként él vele együtt. A párkapcsolatnak a szex is fontos része, éppen úgy, mint a kommunikáció!